Pimp tournée minerale met een SirUp mocktailparty

Kom juicy maar vooral alcoholvrij de maand februari door. Het afgelopen jaar feestelijk afsluiten en het nieuwe jaar nóg beter inzetten? Hoog tijd om goede voornemens voorop te plaatsen en 2022 alcoholvrij te beginnen met Tournée Minerale, want een glas cava is zó anno 2021. Wil je graag deelnemen, maar houd je het niet lang vol?

Ontdek de 4 nieuwe fruitige siropen van SirUp. Met variatie van zoet tot zuur en van spicy tot exotisch tover jij een verfrissende limonade om tot een sprakelend mocktail. Wedden dat je Tournée Minerale deze keer wél smakelijk overleeft?

Easy to make, yummy to drink

De fruitsiropen van SirUp bevatten sappige concentraties van zorgvuldig ingekochte en geperste natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde kleurstoffen noch aroma’s. Deze artisanale siropen vormen de basis van een simpel op te bouwen verfrissende mocktail, ontworpen door bartender Jurgen Nobels. Hij ontwierp 4 recepten die eenvoudig te maken zijn, met toegankelijke ingrediënten maar boordevol smaak! Welk alcohol-alternatief is jouw favoriet?

ASIAN LEMON

What you need: 20ml SirUp Zesty Lemon –  10ml limoensap –  4 blaadjes koriander –  150ml soda water – Citroengras

The way you make it: Voeg koriander toe aan de bodem en vul het glas volledig met ijsblokjes. Voeg daarna alle ingrediënten toe, met soda water als laatste en roer alles zachtjes om tot een heerlijk mengsel. Garneer als finishing touch met enkele citroengrasstengels. Klaar om smaakpapillengewijs Azië te ontdekken?

TROPICAL COCO

What you need: 20ml SirUp Tropical – 10ml limoensap – 8 blaadjes basilicum –  150ml kokoswater  of Ginger Ale – Passievrucht

The way you make it: Voeg de basilicumblaadjes toe aan de bodem en vul het glas volledig met ijsblokjes. Voeg daarna alle ingrediënten toe, met kokoswater of Ginger Ale als laatste en roer alles zachtjes om tot een tropisch mengsel. Garneer als finishing touch met enkele pitjes van passievrucht. Ga je helemaal coco-nuts?

STRAWBERRY MULE

What you need: 20ml SirUp  Strawberry & Mint – 10ml citroensap – 8 blaadjes munt – 150ml gemberbier – Munttakjes

The way you make it: Voeg enkele muntblaadjes toe aan de bodem en vul het glas volledig met ijsblokjes. Voeg daarna alle ingrediënten toe, met gemberbier als laatste en roer alles zachtjes om tot een heerlijk mengsel. Garneer als finishing touch met enkele munttakjes. Voel jij de langverwachte zomervibes al hangen?

APPLETREE

What you need:  20ml SirUp Spicy Ginger – 10ml limoensap – 150ml appelsap –  Gember of appel

The way you make it: Vul het glas volledig  met ijsblokjes en voeg daarna alle ingrediënten toe, met de appelsap als laatste en roer alles zachtjes om tot een heerlijk mengsel. Garneer als finishing touch met een schijfje verse gember of appel. Laat de spicyness maar komen.

Met SirUp als nieuwste telg, creëert MoMe weerom een beleving rond zelfgemaakte drankjes en zet zo kracht bij aan de baseline ‘Make More Memories’. MoMe, het moedermerk van Choc-o-lait, is een Belgisch bedrijf en sinds 2004 actief in de food sector. Het vertegenwoordigt diverse artisanale producten zoals SirUp, Choc-o-lait, MeltOws en LolPops. SirUp bestaat in 250ml (€10) en in 500ml (€14) verpakkingen. Deze kan je verkrijgen bij Prik en Tik en op www.mo-me.be