Pineau des Charentes : signature cocktail n°17

Pineau, het beroemde aperitief dat rechtstreeks uit Frankrijk komt, stelt zijn jongste signature cocktail voor: N°17. Op een terras, met een stel vrienden, in de zon of in de regen, deze nieuwste cocktail is perfect voor de herfst en wordt voorgesteld tijdens de exclusieve « Pineau Party’s » in 5 trendy Belgische zaken. Proef deze verrassende Pineau op een terras, in de regen, onder een dekentje, en op alle andere gezellige momenten!

Cocktail N°17 geeft je herfst extra pit!

Afkomstig uit de regio Charente-Maritime, vandaar zijn naam, is N°17 een frisse, kruidige en heerlijke cocktail die reeds tal van consumenten kon overtuigen. Afgelopen zomer kon je hem ontdekken op het terras van meerdere zaken in Gent, Luik, Antwerpen en Brussel. Eenvoudig om klaar te maken, kruidig van smaak en niet alcoholrijk. Kortom, alles wat beantwoordt aan de huidige trends, geschikt voor elke generatie en perfect voor elke dag, op elk moment, ideaal om samen van te genieten.

Het recept : Neem een glas en giet er een deel koude en witte Pineau des Charentes in (5 cl) – Voeg er Ginger Ale bij (10 cl) – Roer door elkaar en voeg 2 ijsblokjes toe – – Werk af met 2 halve schijfjes limoen – Gezondheid !

Te proeven in 40 Belgische zaken …

Misschien ben je deze zomer in de buurt van het Sint-Goriksplein geweest of heb je Emile Bistro in Brussel bezocht, Berlin of Vitrin in Antwerpen, Holly Food tijdens de Gentse Feesten of Café des Miracles in Luik … 20 bars hadden cocktail N°17 reeds op hun kaart staan of maakten hem bekend via de avonden 100% Pineau !

In een aantal trendy zaken worden 4 gezellige avonden georganiseerd, de 100% Pineau Party’s, waar je in geuren en kleuren kunt genieten van deze nieuwste cocktail: N°17. Kom en proef (buiten de cocktail) van de leuke sfeer in deze hippe bars, waar je een photobooth, een dj-set en een signature cocktail te wachten staat … en een onvergetelijke avond!

Gezien het enorme succes van afgelopen zomer wordt cocktail N°17 deze herfst voorgesteld in 20 andere zaken, o.m.: Tulipant – Brussel ; Café Luxembourg – Brussel, Den Draak – Antwerpen ; Le Cave (Osteria Romana) – Brussel ; Garden City – Brussel; Le Kartchma – Brussel ; Roi des Belges – Brussel en Le Black Sheep – Brussel…

Mis deze herfst-wintertournee niet en proef van deze gezellige momenten, voor 100% Pineau! Surf naar de website en check wanneer er een Pineau-avond in jouw stad of buurt plaatsvindt! http://www.pineau.be/evenements/