Proef de Belgische natuur met BRU

BRU®, hét merk voor alle liefhebbers van mooie tafels, gezellige etentjes, het goede leven én de Belgische Ardennen, waar het mineraalwater natuurlijk lichtbruisend ontspringt, lanceert een nieuwe campagne. Aan tafel bij je thuis, bij vrienden of op restaurant proef je dan ook de Belgische natuur.

Het trotse hert, dat al jarenlang symbool staat voor BRU®, kreeg, naar aanleiding van de nieuwe nationale campagne van dit jaar, een ander gedaante. Omgeven door bruisende parels en het groen van de Ardennen, bevestigt het logo de persoonlijkheid, unieke smaak en de parels van het water, zowel als de Belgische oorsprong.

Water uit het hart van onze Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen vormen het natuurlijk decor voor BRU®. In een prachtig groen, beschermd gebied van 4.250 hectare groot, verbergt de bron van BRU® haar natuurgeheim tussen de glooiende heuvels en kronkelende riviertjes. Te midden van de bossen, in het hart van de Belgische Ardennen in het dorpje Stoumont, ontspringt het water op het ritme van de natuur sprankelend uit de bron.

Het water maakt een reis van zo’n 50 jaar door de lokale ondergrond om daarna als geschenk van de aarde uit de bronnen op te borrelen. Door het ondergronds contact van het water met de carbonaatrotsen wordt de unieke en zuivere smaak samen met de kostbare parels van BRU® gecreëerd. Je proeft het water zoals het parelend uit de bron opborrelt: van nature lichtbruisend!

Haal de Belgische natuur in huis

BRU®, dat 50 jaar de tijd neemt om natuurlijk te parelen, nodigt je uit om mee aan tafel te schuiven, de tijd te vertragen en te genieten van gezellige momenten. Aan tafel bij je thuis, bij vrienden of op restaurant haal je de Belgische natuur in huis. Wist je trouwens dat BRU® een laag mineraal- en zoutgehalte heeft? Hierdoor komen wijnen en gerechten op alle tafels volledig tot hun recht.

BRU® valt bij culinaire experts in de smaak. Net zoals bij de vorige beoordeling werd BRU® door het International Taste & Quality Institute in 2017 opnieuw met 3 sterren bekroond, de hoogst mogelijke score.

100% zuiver, vandaag en in de toekomst

BRU® investeert in de natuur, vandaag en morgen. Om haar te beschermen, kiest BRU® bewust voor 100% groene energie en steeds lichtere petflessen die 100% recycleerbaar zijn, maar BRU® is natuurlijk ook beschikbaar in glas bij de drankenhandels. Bovendien wordt het water bewust niet geëxporteerd uit respect voor de natuur, die voor BRU® de grootste zorg verdient, en om de carbon footprint van het bedrijf onder controle te houden. Wat kan je als consument doen? Belgisch drinken: #ikdrinkbelgisch !

BRU® is 100% Belgisch water. De bron ontspringt in Stoumont, in het hart van de Belgische Ardennen. Het BRU®-water is een van de weinige waters die van nature bruisend is. Dit komt door de unieke samenstelling van de bodem in en rond de bron in Stoumont. Tijdens de 40 tot 60-jarige reis door de ondergrond en het contact met de carbonaatrotsen, krijgt het water van BRU® z’n kostbare parels.