Radisson hotel & apartments Damman Industrial city heropent

Radisson Hotel Group is verheugd de heropening aan te kondigen van Radisson Hotel & Apartments Dammam Industrial City na een rebranding en uitgebreide renovatie van het bestaande Park Inn by Radisson Hotel & Apartments Dammam Industrial, het enige internationale 4-sterren hotel in Dammam Second Industrial City.

Gelegen in het hart van het bruisende zakendistrict nabij Half Moon Bay Beach, beroemd om zijn zandstranden, ligt Radisson Hotel & Apartments Dammam Industrial City op slechts 35 minuten rijden van King Khalid International Airport, met toegang tot tal van nabijgelegen bedrijven en kantoren. Het hotel ligt dicht bij de populaire Dhahran Mall en Modon Lake, het grootste kunstmatige meer van het koninkrijk met een wandelpad van 4 kilometer omgeven door groen.

De 201 ruime kamers, 104 appartementen en gemeenschappelijke ruimten van het hotel zijn heringericht in een frisse, moderne en stijlvolle sfeer. Gasten kunnen gebruik maken van het fitnesscentrum, het zwembad en de spa, voor een eenvoudig heerlijk verblijf. Het hotel biedt ook twee restaurants en een lobby lounge. Restaurant RBG biedt een informele dinerervaring waar gasten kunnen genieten van gegrilde internationale gerechten voor lunch of diner, evenals het beroemde Super Ontbijtbuffet om de dag te beginnen. Voor een voorproefje van Italië kunnen gasten genieten van lunch en diner in het binnenkort te openen Bocca Buona, waar chef-koks pizza tot pasta rechtstreeks uit de open showkeuken serveren. Gasten die op zoek zijn naar een lekkere snack en een warm drankje, kunnen terecht in Modon Café in de lobby lounge waar ook live sport zal worden vertoond.

Radisson Hotel & Apartments Dammam Industrial City verwelkomt evenementen van allerlei omvang, tot de faciliteiten behoren een balzaal, twee veelzijdige vergaderzalen die plaats bieden aan maximaal 490 gasten, zeven kantoren met daglicht en een ruimte van 530 m² voor recepties, workshops en koffiepauzes. Bovendien is elke vergaderzaal uitgerust met high-end audiovisuele technologie.

De hoogste prioriteit van Radisson Hotel Group blijft de gezondheid en veiligheid van zijn gasten en werknemers. Radisson Hotel Apartments Dammam Industrial City implementeert het Radisson Hotels Safety Protocol programma van grondige reinheids- en desinfectieprotocollen, ontwikkeld in samenwerking met SGS.