Radisson hotel Casablanca Gauthier

La Citadelle opent haar deuren als het eerste luxe Radisson hotel in Marokko. Gelegen in het hart van de levendige wijk Gauthier in Casablanca, de bloeiende havenstad aan de Atlantische Oceaan, markeert de opening van Radisson Hotel Casablanca Gauthier La Citadelle het tweede hotel van de Radisson Hotel Group in Casablanca en het negende hotel in Marokko.

Radisson Hotel Casablanca Gauthier La Citadelle biedt een heerlijke mix van comfort en gemak en ligt vlakbij Villa des Arts en de belangrijkste culturele attracties van de “Witte Stad”, waaronder La Corniche, Parc de la Ligue Arabe, de bruisende Medina en de majestueuze Hassan II-moskee.

Het hotel is eigendom van en wordt geëxploiteerd door dochterondernemingen van Al Hoceinia Holding en beschikt over 133 ruime kamers, waaronder negen suites die zijn ontworpen om gasten een royale leefruimte te bieden met eersteklas voorzieningen. Elke kamer is uitgerust met een ontspanningsruimte en een bureau voor zakenreizigers. Het ontwerp van elke kamer is zorgvuldig gepland, met gebruik van hoogwaardige materialen, en biedt gasten een ongeëvenaarde en harmonieuze reiservaring.

Restaurant Braise biedt gasten een onvergetelijke culinaire ervaring met zijn houtgestookte keuken, verfijnde inrichting, gastvrije sfeer, livemuziek en weidse uitzichten. In de stijlvolle Bliss bar en restaurant op het dak kunnen gasten genieten van verfijnde cocktails, heerlijke hapjes en sfeervolle muziek van de DJ terwijl ze het panoramische uitzicht op de stad en het Arab League Park bewonderen. De Lobby Bar is de perfecte plek om te ontspannen met een ambachtelijke cocktail.

“We zijn verheugd om ons luxe Radisson merk in Marokko te introduceren met de opening van Radisson Hotel Casablanca Gauthier La Citadelle, en we zijn Al Hoceinia Holding dankbaar voor de kans om samen Marokkaans reizen en toerisme te promoten. Het hotel heeft een idyllische locatie in de kosmopolitische wijk Gauthier en vormt een perfecte aanvulling op ons groeiende portfolio in Casablanca. Onze uitbreiding in Marokko in de afgelopen jaren is opmerkelijk geweest, inclusief deze laatste toevoeging die onze negende hotelopening in het land markeert,” zei Tim Cordon, Chief Operating Officer, Midden-Oosten, Afrika en SEAP, Radisson Hotel Group.

Met 450 m² aan ultramoderne vergader- en evenementenruimten, waaronder een balzaal en vijf vergaderzalen die zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele technologie, is het hotel de ideale locatie voor een onvergetelijk evenement. Voor gasten die hun fitnessroutine op peil willen houden, biedt La Citadelle een energiek fitnesscentrum met breed scala aan ultramoderne cardio- en krachttrainingstoestellen, evenals een buitenzwembad en verjongende yogalessen.