Radisson opent hotel in Sfax Tunesië

Radisson Hotel Group kondigt de opening aan van haar nieuwste Tunesische hotelaanbod in de historische stad Sfax. Deze nieuwe opening maakt deel uit van het groei- en ontwikkelingsplan van de groep om in 2022 meer dan een dozijn hotels in Afrika toe te voegen en uit te komen op iets meer dan 100 hotels in exploitatie en in ontwikkeling op het continent.

Gelegen op wandelafstand van het stadscentrum en de historische medina, biedt het Radisson Hotel Sfax zijn gasten de mogelijkheid om de culturele wonderen van de stad te ontdekken, zoals het Kasbah Museum in een oud fort, en andere even indrukwekkende monumenten met een oorsprong die teruggaat tot 849 AD. Sfax is de Tunesische stad met het grootste aantal werelderfgoederen. De middeleeuwse Medina van Sfax, die dateert uit de 9e eeuw na Christus, is uniek en zeldzaam omdat het oorspronkelijke Arabisch-islamitische stadsplan intact is gebleven, evenals Arabische, Romeinse en Ottomaanse elementen die in de loop der eeuwen werden toegevoegd.

Radisson Hotel Sfax biedt 88 lichte, eigentijdse kamers en suites, alle met uitzicht op de stad. Het hotel wordt het eerste en enige internationale upscale hotel in de stad, dat tegemoet komt aan de groeiende vraag van overheden, bedrijven en MICE’s in de lokale en wijdere omgeving met zeven volledig uitgeruste vergaderzalen en een aparte breakout-ruimte.

De twee eetgelegenheden van het Radisson Hotel Sfax, La Medina en Younga Sky, bieden een waaier aan keukens, van traditionele Tunesische gerechten tot Europese en Oosterse favorieten. La Medina geeft gasten de kans om chefs hun bestelling te zien bereiden in een live kookstation, terwijl Younga Sky een prachtig uitzicht biedt over de stad en de kustlijn vanaf de negende verdieping. De Eden Spa van het hotel omvat drie massagecabines met douches, een kruidentheesalon, een ontspanningsruimte, een sauna, een Turkse hammam, een zintuiglijke douche, een scrubcabine en een affusiedouche, naast een zonneterras en een buitenzwembad.

Met de gezondheid en veiligheid van gasten en teamleden als topprioriteit, implementeert Radisson Hotel Sfax het Radisson Hotels Safety Protocol programma. Het hotel is gebouwd rond drie sterke serviceverbintenissen: Persoonlijk, Professioneel en Memorabel, met als streefdoel het leveren van briljante basics en zijn uniek 100% Carbon Neutral.