Routes de la bière en Belgique

30 fietstochten langs de abdijen en brouwerijen van Patrick Cornillie & Kristien Hansebout. LEPOINTNOEUD neemt u mee op een tocht langs de mooiste fietsroutes van Wallonië.

30 rondritten door de knooppuntennetwerken – Road-books toegankelijk via www.lepointnoeud.com met de laatste updates – Speciale aandacht voor gezellige stopplaatsen: authentieke cafés, gezellige terrassen, knusse herbergen…

De mooiste fietsroutes in België:

Fietsen is een plezier. Wanneer je een ritje maakt met je familie of vrienden, wil je geweldige ontdekkingen doen. Dat is precies wat de twee ervaren fietsers die deze gids hebben geschreven u bieden. Ze hebben de meest pittoreske dorpjes bezocht en de mooiste landschappen doorkruist op zoek naar authentieke Belgische bieren.

In deze bierfietsgids nodigen Patrick Cornillie en Kristien Hansebout je uit om hun mooiste tochten in België te ontdekken: 30 kant-en-klare biertochten langs de hotspots, met twee routes (een lange en een korte). Met deze fietsgids als inspiratiebron en uw LePointNœud roadbook aan uw stuur, wordt elke rit dubbel zo leuk. Download de nieuwste LePointNœud roadbooks en routekaarten op www.lepointnœud.com met uw unieke persoonlijke code.

Wat is LePointNoeud?

Iedere fietsliefhebber is inmiddels bekend met het NodePoint fietsroutenetwerk. Dit netwerk omvat meer dan 12.000 km bewegwijzerde fietsroutes, zodat u eindeloze routes kunt uitstippelen en zoveel mogelijk onbekende en verrassende plaatsen kunt ontdekken.

Met Lepointnœud.com kunt u ook gebruik maken van een slim systeem om uw eigen routes samen te stellen. Ontdek de praktische, waterdichte en winddichte kaarthouder om uw routekaarten in te bewaren. U kunt hem gemakkelijk aan elk fietsstuur bevestigen.

Met de kaarthouder kunt u uw route op elk moment tijdens de rit in één oogopslag volgen. Het compacte kaartsysteem voorziet de fietser van alle nodige informatie, zoals waypoints, afstand tussen waypoints, bezienswaardigheden, cumulatieve afstand en cateringmogelijkheden. Lepointnœud.com is de universele taal geworden voor het rijden op het knooppuntennetwerk.

De auteurs

Kristien Hansebout houdt van fietsen sinds haar kindertijd. Als “routeontwerpster” verkent ze fietsroutes in binnen- en buitenland. Zij deelt haar ontdekkingen en ervaringen in artikelen voor tijdschriften en ook in verschillende gidsen voor fietsers.

Patrick Cornillie is journalist en auteur van talrijke boeken, waaronder toeristische gidsen.

Routes de la bière en Belgique:

30 fietstochten langs de abdijen en brouwerijen

Éditions Racine – Zachte kaft – 322 p.  – 25,99 €