Radisson resort Plaza Skiathos op de Sporaden-eianden

Radisson Hotel Group opent zijn nieuwste Griekse upscale resort op Skiathos, een van de Griekse Sporaden eilanden bekend om zijn ongerepte natuurlijke schoonheid en prachtige zandstranden aan het blauwe water van de Egeïsche Zee.

Het Radisson Resort Plaza Skiathos ligt aan de prachtige zuidkust van Skiathos met uitzicht op de Egeïsche Zee en het Kanapitsa strand. Skiathos, het meest westelijke eiland van de Sporaden, staat bekend om zijn meer dan 60 stranden met zacht zand en helder blauw water, maar ook om zijn zeegrotten, indrukwekkende rotsformaties en wandelpaden op de met bomen begroeide heuvels langs de noordkust, die beroemd zijn geworden als de locatie voor de opnames van Mamma Mia. De Byzantijnse kerken en kloosters op het eiland, het Bourtzi-fort in Venetiaanse stijl en het Papadiamantishuis met zijn typische architectuur zijn belangrijke onderdelen van de rijke geschiedenis van het eiland.

De 84 kamers en suites van het resort zijn ingericht in een moderne, minimalistische stijl, en de meeste bieden uitzicht op het zwembad van het hotel of de zee. Sommige kamers hebben een privébalkon of -terras en de grootste suites van het resort hebben een privébubbelbad voor ultieme privacy en ontspanning. Het resort is bij uitstek geschikt voor bruiloften met een eigen orthodoxe kapel en een veelzijdig buitenzwembad dat recepties met een prachtig uitzicht biedt.

Het hoofdrestaurant serveert de hele dag door Griekse en mediterrane smaken op de lunch- en dinermenu’s. De bar aan het zwembad biedt ontbijtlekkernijen en snacks tot laat in de avond, evenals een ruime keuze aan drankjes en een uitgebreide wijnkaart. Voor gasten die hun fitnessroutine willen bijhouden, is er een goed uitgeruste fitnessruimte beschikbaar.

Radisson Resort Plaza Skiathos is het nieuwste eilandresort van Radisson Hotel Group dat wordt geopend op de Griekse eilanden, na de opening van Radisson Blu Euphoria Resort, Mykonos eerder dit jaar, en Radisson Blu Zaffron Resort, Santorini, dat gasten begon te verwelkomen in 2021.

Radisson Resort Plaza Skiathos implementeert het Radisson Hotels Safety Protocol programma. Het veiligheidsprotocol is een integraal onderdeel van het veiligheids- en beveiligingsprogramma van de Radisson Hotel Group en zorgt ervoor dat we altijd zorg dragen voor onze gasten en teamleden.