Red Bull White edition nodigt je uit voor een zomerse cocktail

Zelfde vleugels, nieuwe smaak.

Je kan niet wachten op dat mooie lente -en zomerweer? Red Bull has got you covered! Daarom brengen wij de tropische sfeer alvast naar jou! Red Bull lanceerde in april namelijk Red Bull The White Edition. Denk: de bekende, stimulerende eigenschappen van de traditionele Red Bull in combinatie met de verfrissende smaak van kokos en bosbes. Wij kunnen het zand onder onze voeten al bijna voelen!

Cocktail du jour

150ml Red Bull White edition – 5cl Limoncello – Blauwe bosbessen – Ijsblokken

Vul een longdrinkglas met ijsblokjes. Voeg de Red Bull White Edition samen met de Limoncello. Werk af met enkele blauwe bosbessen.

Bij Red Bull draait alles om vernieuwende concepten en unieke belevingen. Daarom lanceerden we Red Bull The White Edition. De exotische smaak van kokosnoot en bosbessen met een leuk tropisch kleurtje. De frisse smaak van een ijskoud blikje Red Bull is niet alleen de ideale dorstlesser op een warme zomerdag, maar zorgt bovendien ook voor net dat tikkeltje extra focus tijdens het werken of studeren. Geen fut om nog te gaan sporten of heb je een lange autorit voor de boeg? Ook onze nieuwe edition geeft je vleugels en stimuleert zo je lichaam én geest.

Red Bull The White Edition is vanaf april 2019 beschikbaar in de supermarkten aan de aanbevolen verkoopprijs van €1,19 & uiteraard ook in tankstations, impuls, horeca en evenementen.

Red Bull Energy Drink is een functionele drank, speciaal ontwikkeld voor die momenten waarop je beter wilt presteren. Op je werk bijvoorbeeld, of tijdens het sporten. Goed om te weten: de hoeveelheid suiker in Red Bull Energy Drink is vergelijkbaar met het suikerniveau in appel- of sinaasappelsap en frisdrank: 11g/100ml. In Red Bull Sugarfree zit natuurlijk geen suiker, en amper calorieën. En wat met de cafeïne? Een blikje van 250ml (zowel red Bull Energy Drink als Red Bull Sugarfree) bevat 80mg, dat is ongeveer evenveel als in een kop koffie. Bovendien bevat Red Bull Energy Drink taurine, een natuurlijk aminozuur dat je lichaam ook op natuurlijke wijze aanmaakt en ook terug te vinden is in babyvoeding. Het water dat in Red Bull zit, is bronwater uit de Alpen. www.redbull.be