Restaurant Grevelingen – Bruinisse

Restaurant Grevelingen is gelegen op een unieke locatie halverwege de Grevelingendam. Naast het zelfbedieningsrestaurant en het à la carte restaurant is er  een aan het water gelegen terras en een ruime keus aan grotere en kleinere zalen. Hier kan men zeven dagen per week in een ontspannen sfeer genieten van prima verzorgde gerechten, een gezellige borrel of een lekkere kop koffie.

De slogan van Restaurant Grevelingen is “Gastvrijheid à la carte!” en dat geldt niet alleen voor onze gasten. Restaurant Grevelingen is een gevarieerd horecabedrijf met een zelfbedieningsrestaurant, een à la carte restaurant en zalen voor feesten & partijen en zakelijke bijeenkomsten voor gezelschappen van 25 tot 750 personen.

De prettige bediening, de uitstekend verzorgde gerechten en de aangename sfeer in  Restaurant Grevelingen moet u uiteraard persoonlijk komen ervaren. Op de menukaart vindt u een scala aan voor-, hoofd- en nagerechten.

In het zelfbedieningsrestaurant van Restaurant Grevelingen bent u de hele dag welkom. Dat geldt ook voor het grote terras (200 zitplaatsen) aan de Oosterschelde. De openingstijden zijn ‘s zomers van 8.00 tot 21.00 uur, ‘s winters van 9.00 tot 20.00 uur. Naast koffie met gebak biedt men een ruime keuze uit soepen, snacks, salades, (stok)broodjes en andere lunchgerechten. Ook voor andere maaltijden is er een ruime keuze zoals vlees-, vis-, grill- en vegetarische gerechten, kindermenu’s en heerlijke desserts. De gerechten worden a la minute bereid en aan tafel geserveerd.

Ook het à la carte restaurant van Restaurant Grevelingen is zeven dagen per week geopend vanaf 12.00 uur. De keuken sluit doorgaans om 20.00 uur, ‘s zomers pas om 21.00 uur. Het restaurant beschikt over 110 zitplaatsen en een zonnig terras. De tafelgrootte varieert en kan op verzoek aangepast worden tot maximaal 25 personen. Gezelschappen groter dan 25 personen, kunnen in een aparte zaal dineren.

De centrale ligging van Restaurant Grevelingen maakt het tot een interessante locatie voor diverse zakelijke bijeenkomsten, zoals cursussen, presentaties en vergaderingen. Op veel manieren helpen wij uw zakenmeeting tot een succes te maken. Voor zakelijke bijeenkomsten kan men een zaalruimte huren per dagdeel. De tarieven zijn uiteraard afhankelijk van de zaalgrootte. Een beamer met scherm en een flip-over zijn aanwezig.  Alle zalen beschikken over een microfoonaansluiting. In een aantal zalen is een podium en/of een bar aanwezig. Overeenkomstig de wensen van de organisator verzorgt restaurant Grevelingen consumpties, snacks en maaltijden voor uiteenlopende vergaderingen en evenementen. Bovendien biedt men gratis toegang tot draadloos internet. Informeer vrijblijvend naar de tarieven via info@restaurantgrevelingen.nl

Restaurant Grevelingen – Grevelingendam – Parallelweg 1 – 4311 NE Bruinisse

Tel 31.111. 481 462 – www.restaurantgrevelingen.nl