Rituals lanceert Limited edition Soulful Rituals

Love, Happiness & Good Fortune

Rituals Cosmetics lanceert in september de limited edition Soulful Rituals. Deze bestaat uit drie speciale minicollecties – Love, Happiness en Good Fortune – die ieder een combinatie van Home en Body producten bevatten: een Foaming Shower Gel, Body Cream, Fragrance Sticks, een Scented Candle en een bewaardoos.

Soulful Rituals draait om  het verrijken van je eigen leven of dat van de mensen van wie je houdt. Je lichaam, geest en ziel vullen met ervaringen en emoties die je gevoel van welzijn vergroten. Hier voegt Dagmar Brusse, Creative Director van Rituals, het volgende aan toe: “Of het nu lezen is of een uitgebreid badritueel, wij geloven dat het belangrijk is om tijd voor jezelf te maken en te doen wat je kunt om lichaam, geest en ziel in evenwicht te brengen. In plaats van statussymbolen en materieel succes na te jagen, moedigen we je aan om je te richten op wat er echt toe doet: liefde, geluk en je voorspoed erkennen.”

Love

Ontdek een collectie vol soulful producten, die je welzijn voeden en je liefde laten delen met de rest van je wereld.

Happiness

De souful producten uit deze collectie voeden je persoonlijke welzijn om vreugde en positiviteit te delen met de rest van je wereld.

Good Fortune

Ontdek onze nieuwe collectie soulful producten die zijn ontworpen om voorspoed en welzijn te brengen en geluk te delen.

De Soulful Rituals-collectie is speciaal ontwikkeld om je te helpen liefde te delen, een gevoel van geluk te verhogen of voorspoed te vergroten. De nieuwe Limited Edition ondersteunt je bij je reis naar een meer vervuld leven, een verrijkte ziel en een ontspannen geest.

Soulful Rituals is vanaf 5 september 2022 verkrijgbaar in Rituals Cosmetics-winkels en op RITUALS.com