Ritz-Carlton debuteert in Mexico stad

The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C. kondigt het debuut aan van The Ritz-Carlton, Mexico City, dat veeleisende reizigers een nieuwe manier biedt om een van ‘s werelds meest dynamische bestemmingen te ontdekken. Het hotel transformeert de skyline van de stad en bevindt zich tussen de hoogste gebouwen van het land. Het is centraal gelegen langs de iconische Paseo de Reforma en biedt een ononderbroken uitzicht op het beroemde Chapultepec Park. Met de legendarische service van de Ladies and Gentlemen van het merk, is elk detail van het hotel doordacht ontworpen om gasten onder te dompelen in de rijke cultuur van de stad en een uniek perspectief te bieden op deze geliefde bestemming.

Het Ritz-Carlton, Mexico City, is 58 verdiepingen hoog en is gevestigd in een prachtig gebouw dat is ontworpen door Taller G. Het beschikt over 153 kamers en suites. Een dubbele glazen gevel maakt gebruik van de benijdenswaardige locatie en het uitzicht en biedt unieke openluchtterrassen die gasten uitnodigen om een nieuw perspectief op de betoverende stad te ontdekken. De interieurs  werden ontworpen om als een spiegel te dienen voor het dynamische verleden, heden en de toekomst van Mexico City. Als eerbetoon aan de grote invloed van de stad op de surrealistische kunstbeweging, omarmt het hotel de manier waarop beroemde Mexicaanse kunstenaars als Frida Kahlo, Gunther Gerzso en Leonora Carrington hun inheemse wortels vierden en zich losmaakten van koloniale invloeden.

Met zijn ongeëvenaarde service viert The Ritz-Carlton, Mexico City de legendarische Mexicaanse gastvrijheid en biedt het gasten een zeer persoonlijke ervaring. Het hotel biedt een breed scala aan zorgvuldig samengestelde voorzieningen, ontworpen voor culturele ontdekkingen en epicurische avonturen of zakenreizen, waaronder The Ritz-Carlton Club® Lounge met een exclusieve Club Concierge, een verwarmd binnenzwembad, een groot fitnesscentrum met ultramoderne apparatuur en een kenmerkende Ritz-Carlton Spa met zes luxueuze behandelkamers. De Ritz-Carlton Spa brengt de bestemming op een unieke manier tot leven door zorgvuldig lokale ingrediënten en plantenextracten te zoeken, die vervolgens worden gekoppeld aan de helende en spirituele tradities van de Azteekse cultuur van Mexico City. Naast ontspannende en verjongende behandelingen biedt de spa een scala aan wellnessruimten, waaronder stoomcabines, sauna’s en een tijdloze capsulekamer.

In Samos, het mediterraan geïnspireerde restaurant op de 38e verdieping van The Ritz-Carlton, Mexico City, kunnen gasten genieten van gerechten met dynamische lokale smaken voor een unieke ervaring. Chef Jonathan Felix, met zijn uitgebreide ervaring en expertise in de Mexicaanse, Italiaanse, Franse, Peruaanse en Argentijnse keuken, heeft elk gerecht zorgvuldig samengesteld om een culinaire reis te bieden waarbij smaken en sensaties bij elke hap worden versterkt. De epicurische ervaringen worden voortgezet in het dessert met delicate zoetigheden zoals Nido, een luchtige mango en passievrucht mousse omhuld met witte chocolade en omhuld door een nestje van gesponnen suiker.

Het Ritz-Carlton, Mexico City biedt ook meer dan 4.300 vierkante meter aan vergaderruimte met ramen van vloer tot plafond met uitzicht op Chapultepec Park, ideaal voor een verscheidenheid aan evenementen, van vergaderingen tot feestelijke gelegenheden. De ruimten zijn ontworpen om inspiratie en verbinding te stimuleren, of het nu gaat om een grote bijeenkomst in de balzaal of een intieme bestuursvergadering.