Residence Inn by Marriott in Playa del Carmen

Het hotel met 149 kamers zet de norm voor accommodaties voor langer verblijf in de populaire vakantiebestemming. Residence Inn by Marriott Playa del Carmen heeft officieel zijn deuren geopend, met een toplocatie aan de Federal Highway Cancun, Chetumal, en in de nabijheid van wereldberoemde stranden en adembenemende uitzichten. Met een wereldwijde aanwezigheid van meer dan 860 hotels in de Verenigde Staten, Canada, Europa, het Midden-Oosten en Centraal-Amerika, is Residence Inn de wereldleider in het segment voor langer verblijf en komt het voor de eerste keer naar Playa del Carmen.

Het hotel markeert ook de komst van de derde Residence Inn in Mexico, debuteren op een moment dat gasten op zoek zijn naar alternatieve accommodatie opties voor een traditioneel hotel verblijf voor een langer verblijf. Residence Inn Playa del Carmen is de ideale bestemming voor zakenreizigers en vakantiegangers die in de stad zijn voor zowel zaken als vrije tijd met meer ruimte om zich te verspreiden, voor familie en zelfs huisdieren.

Gelegen in het Playacar complex, biedt Residence Inn Playa del Carmen 149 huisdiervriendelijke ruime suites die comfort en stijl combineren met volledig uitgeruste keukens compleet met een koelkast, kookplaat, magnetron, vaatwasser, huishoudelijke apparaten, servies en kookgerei. Gasten kunnen zich nestelen in hun thuis weg van huis met aparte ruimtes voor wonen en slapen in combinatie met persoonlijke service en voorzieningen, waaronder een gratis Amerikaans ontbijt voor alle gasten.

Het hotel biedt extra voorzieningen, waaronder gratis bezorgservice voor boodschappen, The Market 24 uur open voor gab-and-go opties, een self-service wasruimte, mobiele app, fitnesscentrum, buitenzwembad, en gratis high-speed WiFi.

Residence Inn Playa del Carmen biedt 54,27 vierkante meter aan evenementen- en vergaderruimte, gevuld met natuurlijk licht en ingebouwde multimediatechnologie.