S-Bar Bowery Brussel

S-Bar, de exclusieve bar op de begane grond van Smets Concept Store, lanceert een nieuw lunch menu in mei. Dit geeft de bezoekers van de winkel een informele en toegankelijke lunch alternatief.

Het menu is gecreëerd door Maxime Maziers, de executive chef van het restaurant Bowery, en bestaat uit eenvoudige maar smaakvolle gerechten bereid door het team van The Bowery.

Maxime is er trots op alleen verse en kwalitatief hoogwaardige producten te gebruiken en om zijn moderne kijk op de Franse keuken te presenteren.

Tot de blikvangers behoren de S-Bar club sandwich van rode tonijn, guacamole en tomaat en de Cesar salade façon Bowery, maar evenzeer tal van verse pastabereidingen. De Dry aged homeburger met brood van het huis Metzger in Saint-Aulaye krijgt rode ui en oude Comtékaas als garnituur. Over de Steak tartaar Bowery wil Maxime geen details verstrekken maar het wordt ongetwijfeld een leuke culinaire verrassing. Afsluiten kan je jouw lunch met een van de vele huisgemaakte zoetigheden met vanille uit Madagascar in een hoofdrol.

S BAR | LUNCH – Leuvensesteenweg 650 – 1030 Brussel – tel 02-3251290

Maandag tot zaterdag van 12 tot 15 uur

www.bowery.be | info@bowery.be