Schorten in duurzaam leder

een geschenk voor jaren

Koken, outdoor of indoor, is pure lifestyle geworden. Niets gezelligers dan familie of vrienden uitnodigen voor een informeel diner thuis.

Dat vinden ook Gunther Willems, Christophe Saeys en Niko Mosselmans, drie gezworen vrienden die al dertig jaar met elkaar optrekken. Voor hen betekent gezelligheid samen het glas heffen, goede gesprekken voeren en genieten van een heerlijke barbecue.

Zo kwamen ze op het idee om een reeks mooie lederen barbecue-/kookschorten te ontwerpen en op de markt te brengen onder de naam DelVache. De schorten zijn gemaakt in een Belgisch atelier met soepel, hoogwaardig gelooid leder uit Italië. Ze zijn bestand tegen hete vetspatten of gloeiende gensters en ze patineren mooi met de jaren.

De DelVache schorten bestaan in natuurkleur en zwart, met een lederen halsriem of met gekruiste riemen, wat comfortabeler is voor wie lang aan het vuur staat.

De schorten kunnen gepersonaliseerd worden, met een afbeelding of tekst vooraan of met een discrete boodschap aan de binnenkant. Een ideaal geschenk voor Valentijn, een leuke attentie voor Verjaardagen of Vader & Moederdag.

Verkrijgbaar in 3 maten XXL, L/M en S. Prijzen vanaf 169 euro. ONLINE TE KOOP OP WWW.DELVACHE.BE