Sindholm Midtown Bangkok

eerste Vignette Collection hotel in Azië

 

IHG Hotels & Resorts en Siam Sindhorn Co, Limited hebben het Sindhorn Midtown Hotel Bangkok bekroond als het eerste Vignette Collection hotel dat in Azië wordt geopend. Vignette Collection is IHG’s nieuwste Luxury & Lifestyle collection brand, en levert verblijven die authentiek, ervaringsgericht en attent zijn. De locatie van het hotel in Langsuan, in het bruisende Bangkok, biedt gemakkelijke toegang tot belangrijke wijken zoals Sukhumvit, Silom, Siam en Chidlom.

Vignette Collection hotels zijn uniek in hun eigen recht; elk heeft een eigen perspectief en verhaal te vertellen. Toch zijn de hotels verbonden door een gedeelde visie dat reizen ten goede kan komen aan de lokale bevolking. Dagelijkse gratis rituelen in elk hotel creëren een gevoel van anticipatie en verbondenheid en voldoen aan een groeiende vraag naar meer doordachte reiservaringen.

Sindhorn Midtown biedt een uniek verblijf en creëert een toevluchtsoord in het hart van Bangkok door elementen van de stad te integreren in de gastenervaring. Een gratis Lao Khao shot wordt dagelijks geserveerd tussen 17:00 en 18:00 in The Black Cat met een gemengde selectie van ingemaakt fruit, wat de gasten dichter bij de ziel van Bangkok brengt en ze klaarstoomt voor een avond van verkenning. Jongere gasten kunnen de Popsicle Emergency Line bellen op de tweede verdieping van het hotel om een gratis ijskoude traktatie te ontvangen, onmiddellijk geleverd door een speciale Popsicle Butler.

Elk van de 393 kamers beschikt over groot formaat badkamerartikelen van Karl Lagerfeld en modern comfort zoals de iconische DropTM stoelen van Fritz Hansen. Het fitnesscentrum biedt een panoramisch uitzicht over de stad, net als de Horizon Pool, die zich op de 18e verdieping bevindt. Het hotel heeft onlangs drie nieuwe eclectische eetgelegenheden geïntroduceerd; The Black Cat is een sfeervolle Thaise Liquor bar, met een live band die op geselecteerde avonden speelt. Geïnspireerd door de gouden eeuw van Thailand, presenteert Bangkok’78 de grootste culinaire hits van de stad in een retro-geïnspireerd concept, terwijl Sip & Co. een chique toevoeging is aan de bloeiende cafécultuur van Langsuan.

Sindhorn Midtown erkent het belang van kwaliteitsonderwijs voor de leiders van morgen en is er trots op samen te werken met de Kuvanant Foundation, die lokale studenten en gehandicapten in landelijke gebieden van Thailand onderwijskansen wil bieden. Bij het inchecken worden gasten aangemoedigd om USD$1 te doneren aan de stichting. Het hotel zal stagemogelijkheden bieden voor de studenten van de stichting om uit de eerste hand werkervaring op te doen en biedt carrièremogelijkheden en inzicht in de gastvrijheidsindustrie.