Small Business Card

Marriott Bonvoy en American Express verbeteren Small Business Card

 

Opgefriste Travel, Business en Global Dining Rewards.

De Marriott Bonvoy Business® American Express® Card biedt kleine zakelijke Card-leden nu nieuwe voordelen, zoals een korting van 7% op de kamerprijs bij boekingen in hotels die deelnemen aan Marriott Bonvoy®, zonder verhoging van de jaarlijkse kosten van de Card.

Marriott Bonvoy®, het bekroonde reisprogramma van Marriott International, en American Express® hebben de wijzigingen onthuld aan de Marriott Bonvoy Business® American Express® Card, ontworpen om kleine bedrijfseigenaren te helpen hun zakelijke uitgaven om te zetten in zinvolle reisbeloningen. De Marriott Bonvoy® Business American Express® Card behoudt dezelfde jaarlijkse vergoeding van $125, terwijl de kaartleden nog meer waarde krijgen met nieuwe en verbeterde voordelen. Met onmiddellijke ingang biedt de Card nieuwe en bestaande Card-leden een korting van 7% op de kamerprijs bij boekingen in hotels die deelnemen aan Marriott Bonvoy®, 4X Marriott Bonvoy® punten in restaurants, nu wereldwijd, en gratis Gold Elite status, naast alle bestaande voordelen van de Card.

Volgens nieuwe gegevens uit een American Express-onderzoek1 zegt 82% van de ondervraagde leiders van kleine bedrijven dat een korting op de kamerprijs een belangrijke beslissingsfactor is bij het boeken van reizen, terwijl 78% zegt dat ze hun reis zouden verlengen als ze korting op de kamers zouden krijgen.

Uit de enquête bleek ook dat bijna drie vierde (73%) van de respondenten het ermee eens is dat het hebben van een status bij een horecamerk invloed heeft op waar ze overnachtingen boeken als ze voor zaken reizen. Bovendien heeft een meerderheid (67%) van de leiders van kleine bedrijven plannen om in de komende één tot drie maanden voor het werk te reizen, en 77% is het ermee eens dat ze werk en plezier combineren, en dat ze hun volgende zakenreis willen verlengen om ook wat persoonlijke vakantietijd door te brengen.

Om de vernieuwde kaartvoordelen te vieren, kunnen in aanmerking komende nieuwe kaartleden die een aanvraag indienen en goedgekeurd worden voor de Marriott Bonvoy® Business American Express® Card 125.000 Marriott Bonvoy® punten verdienen nadat ze in de eerste drie maanden $5.000 aan in aanmerking komende aankopen op de kaart hebben gedaan. Het aanbod is beschikbaar tot 31 augustus 2022.