SOS Krokusvakantie: ontdek de tips van Deliveroo

Deliveroo tipt de meest kindvriendelijke gerechten en 2 DIY’s. Hoera, krokusvakantie! Nog geen idee wat je tijdens de vakantie gaan doen? Geen zorgen, want Deliveroo heeft de perfecte activiteit voor jou en je kids in petto! Geniet van het favoriete gerecht van je kinderen en ga daarna aan de slag met de enige echte Deliveroo DIY’s.

Kidsproof dinner, please!

De krokusvakantie is het uitgelezen moment om je (klein)kinderen te verwennen met hun favoriete gerechtje of snack. Houden ze van meer van klassiekers zoals een burger met frietjes of balletjes in tomatensaus of zijn jouw mini-me’s nu al verlekkerd op Thaïs ?

Op deze hotspots bij Deliveroo kan je een kids menu scoren: Burgers bij Manhattn’s Burger in Brussel en Antwerpen, bij Paul’s Boutique in Gent en Kortrijk, bij Quick in Antwerpen, Brussel, Brugge en Gent, bij McDonald’s in Antwerpen, Aalst, Brussel, Brugge, Gent, Hasselt, Leuven, Mechelen, Oostende en Sint-Niklaas en bij Burger King  in Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent, Kortrijk en Leuven. Everything chicken bij KFC in Antwerpen, Brussel, Hasselt en Leuven. Balletjes met puree bij Balls & Glory in Antwerpen, Brugge, Gent, Leuven, Mechelen en Sint-Niklaas of bij Lunch Garden in Brugge en Gent. Bangkok streetfood bij Pitaya in Antwerpen en Brussel. Vol-au-vent of chicken nuggets bij Poule et Poulette in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven en Mechelen. Kids poké bowl bij Tadao Poké Bar in Brussel.Happy kiddo box bij Dunkin’ Donuts in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt.

DIY met je Deliveroo bag

Gooi je Deliveroo bag zeker niet weg nadat jullie gesmuld hebben. Wanneer jij en de kleintjes lekker gegeten hebben, kan je namelijk creatief aan de slag met de typische papieren zakken. Dat heeft een dubbel voordeel – je kan genieten van een leuke activiteit en de zakken krijgen een tweede leven.

Ontdek hieronder de enige echte Deliveroo DIY’s. Succes gegarandeerd! Een originele manier om met de Deliveroo paper bag je creativiteit te uiten! Waarom de zak wegsmijten, wanneer je deze ook kunt omvormen tot enkele leuke creaties? Probeer deze twee poepsimpele DIY’s eens uit!

Fonkelende sfeermakers

Benodigdheden: Deliveroo bags met blokbodem (niet open vouwen), een schaar, lijm, een potlood en een meetlat.

Hoe: 1. Teken met een potlood en meetlat 2 schuine lijnen alsof je een dak van een huis maakt en knip de hoekjes van de Deliveroo bag af. Dit herhaal je bij alle zakken. 2. Smeer de lijm verticaal van de punt van de zak tot aan de bodem. Dat doe je ook horizontaal op de bodem. 3. Plak nu de volgende zak hierop. Herhaal dit tot je alle zakken op elkaar hebt geplakt. 4. Vouw de ster een beetje open en smeer lijm aan de buitenkanten, net zoals in de vorige stappen. 5. Doe je handen in de buitenste zakken en draai ze rond zodat de buitenkanten tegen elkaar komen. 6. Druk ze goed tegen elkaar zodat het goed vast zit.

Pratende beestjes: de uil

Benodigdheden: Deliveroo bag, bruin, zwart en rood papier, een schaar, lijm.

Hoe: 1. Knip uit bruin papier 2x een grote driehoek voor de vleugels en een grote ronde cirkel voor het gezicht. 2. Voor de pupillen van de uil knip je 2 kleine zwart rondjes. 3. Knip uit rood papier een driehoekje voor de snavel. 4. Lijm alle uitgeknipte stukken op de juiste plek op de papieren zak.