St Regis debuteert in Costa Mujeres, Mexico

Marriott International, Inc. heeft aangekondigd dat het een overeenkomst heeft getekend met AB Living om het legendarische merk St. Regis naar Costa Mujeres te brengen. The St. Regis Costa Mujeres Resort verstevigt de positie van het merk als wereldleider in luxe leisure hospitality en zal naar verwachting begin 2025 haar eerste gasten verwelkomen.

St. Regis Hotels & Resorts bouwt voort op de bestaande portefeuille van 15 resorts van het merk en heeft plannen om zijn resortportfolio uit te breiden met enkele van ‘s werelds meest begeerde vakantiebestemmingen, waaronder in het Caribisch gebied, Noord-Amerika, Noord-Afrika, het Midden-Oosten en Azië-Pacific. De ondertekening van The St. Regis Costa Mujeres Resort onderstreept dit streven naar een sterke wereldwijde uitbreiding in de meest aantrekkelijke markten ter wereld.

Het St. Regis Costa Mujeres Resort is ideaal gelegen op een terrein van 3,5 hectare langs het schilderachtige strand van Costa Mujeres. Costa Mujeres ligt ten noorden van Cancún op het schiereiland Yucatan en is een levendige reisbestemming, bekend om zijn rustige sfeer, weelderige natuurlijke omgeving en ongerepte stranden aan de Mexicaanse Caraïben. Het resort ligt op slechts 35 minuten rijden van de internationale luchthaven van Cancún en op een snelle boottocht van het magische eiland Isla Mujeres.

Het St. Regis Costa Mujeres Resort, ontworpen door Sordo Madaleno Architects, een internationaal gerenommeerd architectenbureau gevestigd in Mexico City, zal naar verwachting beschikken over 158 gastenkamers en 80 merkwoningen, met een spectaculair uitzicht op het eiland Isla Mujeres in het oosten en Cancún in het zuidoosten. De plannen voor het resort omvatten ook drie verschillende eet- en drinkgelegenheden, verschillende zwembaden, een glamoureuze beachclub, ongeveer 470 m² aan vergaderruimte en de kenmerkende St. Regis Butler Service.

Marriott International exploiteert momenteel twee St. Regis hotels in Mexico: The St. Regis Mexico City en The St. Regis Punta Mita Resort. Daarnaast zal het merk later dit jaar debuteren in Riviera Maya en in 2023 in Los Cabos.