The Luxury collection debuteert in Australië: The Tasman in Hobart

The Luxury Collection Hotels & Resorts, onderdeel van Marriott Bonvoy’s portfolio van 30 buitengewone hotelmerken, kondigt de opening aan van The Tasman, a Luxury Collection Hotel, Hobart, en markeert daarmee het debuut van The Luxury Collection merk in Australië.

The Tasman is centraal gelegen in het gerestaureerde erfgoedgebied Parliament Square met uitzicht op de historische waterkant van Hobart, op slechts een steenworp afstand van de beroemde Salamanca Markets van de stad, het charmante St. David’s Park en het historische Sullivan’s Cove. Gasten worden uitgenodigd om zich onder te dompelen onder de begeleiding van Tasmania’s enige Clefs d’Or conciërge om het werk van lokale ambachtslui te ontdekken en de verhalen achter de gevierde producten van het eiland op te diepen met exclusieve bezoeken aan leveranciers en epicurische momenten in het hotel.

The Tasman is een elegante reconstructie van voormalige overheidskantoren die drie tijdperken van design samenbrengt: Georgisch, Art Deco, en Hedendaags. De unieke ontwerprichting van The Tasman is gerealiseerd door de bekroonde Australische architecten Francis-Jones Morehen Thorp en het befaamde Australische interieurontwerpbureau Joseph Pang Design Consultants. Het hotel combineert een eigentijds ontwerp met de historische erfenis van de locatie, die gebouwen bevat die 180 jaar oud zijn.

The Tasman biedt 152 kamers en suites die zorgvuldig zijn ontworpen om het boeiende architecturale verhaal van het pand tot zijn recht te laten komen. The Heritage Building biedt kamers die de geschiedenis combineren met modern vakmanschap en design, met overtuigend uitgehouwen zandstenen details, gerestaureerde gas open haarden en marmeren badkamers. The Tasman biedt drie verschillende epicurische ervaringen die het beste van de Tasmaanse producten en keuken belichten en vieren. In Peppina, het toprestaurant van het hotel, combineert de beroemde Tasmaanse chef Massimo Mele zijn passie voor lokale producenten en kwaliteitsingrediënten met de gulheid en warmte van de Italiaanse gastvrijheid. Mary Mary is een intieme ambachtelijke cocktailbar en gedistilleerde bibliotheek met een modernistische maar authentieke aanpak, gewijd aan de ontdekking van uitzonderlijke lokale ingrediënten om te combineren met de beste gedistilleerde dranken en likeuren van Tasmanië. De Deco Lounge biedt een verfijnde ruimte om te genieten van een afternoon tea of een lichte lunch in een residentiële omgeving die zich uitstrekt over een terras met uitzicht op Parliament Square.

De historische locatie en het unieke karakter van The Tasman maken het tot een uitzonderlijke locatie voor vergaderingen en evenementen. Het hotel biedt 769 m²  verdeeld over zeven aanpasbare zalen. Het hotel biedt ook gratis toegang voor alle gasten tot een 24/7 Fitness Center met cardio-apparatuur en gratis gewichten.