Hyatt Place-merk debuteert in noorden van Canada

Northern Vision Development LP (NVD) heeft de plannen aangekondigd voor de bouw van een Hyatt Place-hotel met 100 kamers in het centrum van Whitehorse, de hoofdstad van Canada’s Yukon Territory. NVD ontwikkelt het project en zal het hotel beheren.

Het Hyatt Place Whitehorse, dat naar verwachting begin 2024 wordt geopend, is het eerste Hyatt-hotel in Canada’s Yukon Territory en brengt het intuïtieve ontwerp, de ongedwongen sfeer en de praktische voorzieningen van het merk, zoals gratis WiFi en een 24-uurs voedselaanbod, naar het gebied rond Whitehorse. Het nieuw gebouwde Hyatt Place-hotel ligt in het hart van het centrum van Whitehorse, op een centrale locatie in Main Street, op steenworp afstand van winkels, kantoren, restaurants, koffieshops, toeristische attracties en de waterkant van de Yukon River.

“Hyatt Place Whitehorse zal een nieuwe hotelklasse op de markt brengen,” aldus CEO Rich Thompson van de NVD. “We hebben een hele reeks opties overwogen en zijn uitgekomen bij het merk Hyatt Place omdat het merk ideaal was voor onze locatie in Main Street.”

Het aanbod van het Hyatt Place Whitehorse zal o.m. bestaan uit 100 ruime gastenkamers met aparte ruimtes om te slapen, werken en spelen, evenals een Cozy Corner sofa-sleeper, een ontbijtbar met warm ontbijt, vers fruit, havermout, Griekse yoghurt, en nog veel meer. The Market serveert vers bereide maaltijden op elk moment, dag en nacht, er is ook een full-Service Restaurant naast The Bar met koffiespecialiteiten en bieren van topkwaliteit, evenals wijnen en cocktails. Er wordt ook gedacht aan een Necessities programma voor vergeten voorwerpen die gasten kunnen kopen, lenen of gratis genieten, Gratis Wi-Fi in het hele hotel en de gastenkamers, een eventruimten met flexibele, hightech vergader-/functieruimte evenals een fitnesscentrum met cardioapparatuur met LCD-touchscreens