Thompson Austin en tommie Austin

Twee Hyatt lifestyle hotels introduceren nieuwe culinaire bestemmingen van gevierde chef-koks en lokaal geïnspireerde culturele ervaringen in het muziek- en entertainmentdistrict van de Texaanse hoofdstad. Beide concepten, gelegen op de kruising van 5th en San Jacinto en op slechts 15 minuten van de internationale luchthaven Austin-Bergstrom, introduceren opwindende nieuwe culinaire, entertainment- en culturele ervaringen in Downtown Austin, waardoor een bruisende bestemming ontstaat voor zowel de lokale bevolking als bezoekers.

Thompson Austin: Het luxe hedendaagse Thompson Austin is klaar om de belangrijkste stedelijke speeltuin van de hoofdstad te worden. Het hotel beschikt over 212 kamers en suites, 17 woningen, een wellnesscentrum van 6.700 sq ft met een sportsimulator en privéfitnessruimtes, een zwembad omgeven door weelderig groen met al fresco dineren, culinaire ervaringen op straatniveau onder leiding van de met een James Beard Award bekroonde chef-kok Mashama Bailey en partner Johno Morisano, en meer dan 10.000 sq ft aan binnen- en buitenruimte voor privéevenementen. Alle kamers, suites en woningen weerspiegelen de elegante stijl van het pand met ambachtelijke accenten, zoals ‘s avonds turndown service, D.S. & DURGA badkamer amenities met de kenmerkende geur van het Thompson Hotel, verheven in-room cuisine van chef-kok Mashama en nog veel meer.

Thompson Austin is ontworpen vanuit een ethos dat de rebelse geest van Austin viert. De gemeenschappelijke ruimtes zijn voorzien van betonnen muren en op maat gemaakte elementen, zoals een uniek ontworpen receptie geïnspireerd op ruwe edelstenen en speciale plafondafwerking van shou sugi ban-hout – beide knipogen naar het lokale landschap. Daartegenover zorgt een gedurfde afwerking van gemengde metalen, een vleugje zacht leer en weelderig groen voor warmte in de ruimte.

tommie Austin: tommie Austin, dat wordt geopend onder het speelse merk JdV by Hyatt, is een nieuw stedelijk hotel ontworpen om interactie aan te moedigen en te dienen als epicentrum voor creativiteit en avontuur. Het hotel is ontworpen door Studio Collective uit Venetië en beschikt over 193 gastenkamers met kingsize bedden. Het biedt de efficiëntie en flexibiliteit van een selecte service en maakt tegelijkertijd gebruik van de voorzieningen van de dynamische locatie. Het hotel is functioneel ingericht met contactloze incheckkiosken en mobiele kamerentree, en verwelkomt gasten met een jeugdige counter waar de hele dag door koffiespecialiteiten van Greater Goods Coffee Co., ambachtelijk bier, natuurlijke wijnen en speelse retail worden geserveerd, als een innovatief alternatief voor de traditionele lobby.

De gastenkamers van tommie Austin roepen de grenzeloze charme op van de uitgestrekte hoogwoestijngebieden in de omgeving van West-Texas. Ze zijn ingericht met details die doen denken aan natuurlijke elementen, waaronder comfortabel, tactiel meubilair, op Zuidwest-Amerika geïnspireerde materialen en texturen in combinatie met gedurfde, etnische geometrische patronen. Boven elk bed bevinden zich zes dramatische panoramafoto’s, gemaakt door de beroemde lokale fotograaf Kenny Braun, met beelden van de Guadalupe Mountain Range tot Big Bend Ranch State Park.

De smaak van Austin

Thompson Austin en tommie Austin bieden verschillende unieke eetconcepten, waaronder een restaurant en barconcept op de vierde verdieping, een restaurant en markt op straatniveau en een koffieshop en wijnbar op de begane grond.

Grey Spaces partners Mashama Bailey, de 2019 James Beard Best Chef  Southeast, en Johno Morisano, zullen in The Diner Bar en The Grey Market beide hotels verankeren als dag-tot-nacht eetbestemmingen die dagelijkse gerechten serveren op het begane grondniveau. Een mix van regionale ingrediënten en lokale Texaanse smaken. De Diner Bar, gelegen in de lobby van Thompson Austin, wordt een informeel, fine-dining restaurant en bar met een levendige, gezellige sfeer waar gerechten zoals Country Pasta worden geserveerd, terwijl The Grey Market inspiratie put uit de oorspronkelijke Savannah-locatie als een gemeenschap ontmoetingsplaats met counter-service, grab-and-go items en voorzieningen zoals een Sunday Fried Chicken set met Pullman brood en zelfgemaakte pickles.

Op de vierde verdieping van het entertainment dek, zal Land and Sea Dept Wax Myrtle’s Club & Pool debuteren, een restaurant en bar aan het zwembad met een moderne al fresco keuken. Onder leiding van chef-kok Nick Erven kunnen gasten een menu verwachten met seizoensgebonden en regionale ingrediënten, gericht op eigentijdse Amerikaanse gerechten, naast maandelijkse programmeringen. Een assortiment innovatieve dranken, samengesteld door consultant Shelby Allison en geleid door Wax Myrtle’s drankenregisseur Ben Carrington, vult elk gerecht aan met curated originals en vernieuwde klassiekers. Hoogtepunten zijn het Happy House met sotol, blanco tequila, gekruide grapefruitcordial, limoen en mousserende wijn, en de Moontower met gin, vermouth, gekruide honingoxymel, citroenolie en lokale olijven.