TUI organiseert opnieuw Citytrips naar New York

Vanaf vertrekdatum 1 april biedt TUI, de grootste reisorganisatie van het land, opnieuw citytrips aan naar New York. TUI werkt samen met Brussels Airlines, Delta Airlines en United Airlines en biedt rechtstreekse vluchten aan van Brussels Airport naar JFK of Newark Airport, twee luchthavens met een uitstekende verbinding naar Manhattan, het kloppend hart van de stad.

In New York wil je natuurlijk logeren op een plaats waar de hele stad binnen handbereik is. Voor een budgetvriendelijke citytrip biedt TUI vanaf €99 per persoon per nacht hotel The Manhattan at Times Square aan, in een levendige wijk en vlakbij enkele metro stations. De toppers in het aanbod zijn hotel RIU Plaza New York Times Square en het pas geopende RIU Plaza Manhattan Times Square. Beide accommodaties stralen klasse uit en zijn uitstekend gelegen voor een bezoek aan ‘the city that never sleeps’. TUI biedt in een eerste fase 8 hotels aan maar het aanbod wordt de komende maanden nog uitgebreid.

Het TUI-aanbod beperkt zich niet tot enkel de vlucht en het logement. Via TUI kan de reiziger ook op voorhand en op een eenvoudige manier zijn uitstappen en tickets boeken voor de bezienswaardigheden en de evenementen die deze stad te bieden heeft. De activiteiten ter plaatse kunnen worden geboekt via de reisbureaus, op www.gotui.com of in de TUI-app. Dit is de top 3 van de meest geboekte reiservaringen in New York:

  1. De City Pass: Met de Go City Explorer Pass kun je kiezen om maximaal 10 verschillende attracties in New York te bezoeken uit een lijst met de 100 populairste monumenten en rondleidingen. Het is de beste manier om geld te besparen en tegelijkertijd het beste te ervaren dat New York te bieden heeft.
  2. De rondreis over Manhattan per helikopter: deze unieke ervaring laat je New York op een nieuwe manier ontdekken. Er worden twee verschillende routes aangeboden: de Big Apple Tour (15 minuten) of de New York, New York (20 minuten).
  3. Een Broadway show: het levendige Theater District met meer dan 30 verschillende theaters is ’the place to be’ voor de mooiste musicals zoals The Lion King, The Phantom of the Opera of Aladdin.

Wie New York liever op een sportieve manier verkent, kan dankzij TUI Sports  op 6 november 2022 deelnemen aan de TCS New York City Marathon. Deze marathon in de straten van Brooklyn, Manhattan, Queens en The Bronx onder aanmoediging van duizenden supporters wordt algemeen beschouwd als de mooiste en de grootste ter wereld. Als officiële touroperator van verschillende Major Marathons biedt TUI Sports een volledig pakket naar New York aan met vluchten, transfers, verblijf in RIU Plaza Manhattan Times Square en vooral het gegarandeerde startbewijs.  Het programma is binnenkort beschikbaar. Meer info op www.tui.be/marathonreizen.

 

Een citytrip naar New York kan je vanaf nu reserveren via de reisbureaus en op www.tui.be.