Hilton breid aanwezigheid in Brazilië uit : Hilton Porti Alegre

Hilton kondigt zijn uitbreiding naar het zuiden van Brazilië aan met de opening van Hilton Porto Alegre – het eerste Hilton-hotel in de hoofdstad van de deelstaat Rio Grande do Sul. Het hotel is eigendom van Pateo Moinhos de Vento Administração e Participações Ltda, een onderneming van de Zaffari-groep en FII Pateo Moinhos de Vento, en wordt beheerd door Hilton. Het hotel met 170 kamers, binnenzwembad en ruim 10.000 sq ft aan meetingruimte, is gunstig gelegen in de wijk Moinhos de Vento, een van de meest chique en trendy wijken van de stad, met eindeloze eetgelegenheden, winkels en entertainment op een steenworp afstand.

Hilton Porto Alegre verwelkomt gasten in een opgefriste lobby, loungeruimte en bar. Het hotel ondergaat een volledige renovatie van alle ruimtes, inclusief de ruime gastenkamers en suites die ruimte bieden voor zowel productiviteit als rust, met een speciale werkruimte en een comfortabele sfeer met pluche beddengoed, flatscreen-tv’s en doordachte voorzieningen. Voor ontspanning beschikt het hotel over een volledig uitgerust fitnesscentrum op het dak, een sauna en een verwarmd binnenzwembad met een panoramisch uitzicht over de stad. Met twee restaurants op het terrein kunnen gasten genieten van een verscheidenheid aan culinaire opties, waaronder internationale gerechten en Braziliaanse smaken.

Hilton Porto Alegre ligt op slechts drie mijl van de internationale luchthaven van Porto Alegre en biedt een ideale locatie voor gasten die de stad bezoeken voor zaken of vrije tijd. Het hotel ligt tegenover het winkelcentrum Moinhos, op korte loopafstand van een van de beroemdste parken van de stad, het park Moinhos de Vento, en op vijf mijl van het historische centrum, waar gasten onder andere de Catedral Metropolitana kunnen bezoeken.

Hilton Porto Alegre biedt gasten het vertrouwen van Hilton CleanStay – een toonaangevende standaard van reinheid en desinfectie, en maakt deel uit van Hilton Honors, het bekroonde gast-loyaliteitsprogramma voor Hilton’s 18 wereldklasse merken.

Hilton heeft momenteel een portfolio van bijna 180 hotels en resorts in het Caribisch gebied en Latijns-Amerika, met meer dan 10 hotels die gasten verwelkomen in Brazilië, waaronder het onlangs geopende Almenat Embu das Artes, Tapestry Collection by Hilton en Canopy by Hilton São Paulo Jardins – beide vertegenwoordigen merkdebuten in Zuid-Amerika. Hilton blijft streven naar bijkomende groeimogelijkheden in de Caraïben en Latijns-Amerika en heeft momenteel een stevige pijplijn van ongeveer 110 hotels in de hele regio, waaronder ongeveer 10 projecten in Brazilië. Hiertoe behoren de plannen van Hilton om twee nieuwe merken in Brazilië te introduceren: Motto by Hilton en Tru by Hilton.