Valentijnsdag gewijd aan reizen

DE PERFECTE MANIER OM TE VIEREN!

 

In lijn met Valentijnsdag komen de PEUGEOT VOYAGES-koffers in levendig rood met een glanzende afwerking. De cabinekoffer is de perfecte partner voor de opnieuw ontworpen kofferbak en inspireert samen het verlangen om eropuit te trekken, of het nu voor een weekend is of voor een verlengd romantisch avontuur.

De cabine- en kofferbak-koffers zijn perfecte geschenken om je liefde uit te drukken en ervoor te zorgen dat elke reis een unieke ervaring is. De stevige schaal geeft de koffers grote kracht, terwijl de wielen geruisloze beweging garanderen.

Ontdek de USB-poort geïntegreerd in de cabine en de verschillende handvatten die het dragen van de kofferbak in elke omstandigheid vergemakkelijken! PEUGEOT VOYAGES combineert elegantie en expertise in deze bagageset, waardoor het betrouwbare reisgezellen zijn.

Sinds 1810 ontwerpt en creëert PEUGEOT ingenieuze objecten om het dagelijks leven te vereenvoudigen. Vandaag, trouw aan haar creatieve filosofie, innoveert PEUGEOT en ontwerpt het een nieuwe bagagelijn met exclusieve en innovatieve functies, geschikt voor zowel zakelijke als recreatieve reizen. Gepresenteerd in originele formaten, drukt haar uitgesproken en ergonomische stijl de Franse elegantie uit, ervaren met totale bewegingsvrijheid.

LA VALISE CABINE – 545 € – 55 cm // THE TRUNK – vanaf 695€ – Beschikbaar in maat L (73 cm) of XL (80 cm) – In 5 kleuren: donkergrijs & zilver – matte afwerking, storm grijs, wit & rood – glanzende afwerking