Vier het moment … Moët & Chandon doet eindejaarsbubbels fonkelen

Al van bij de oprichting is het merk Moët & Chandon onlosmakelijk verbonden met de uitgelaten eindejaarssfeer.

Vanuit die feestelijke spirit, waarin gemeenschappelijke waarden worden gevierd,  pakt het

merk tegen eind 2016 uit met de collectie ‘Bursting Bubbles’. De ‘bruisende bubbels’ zijn een

eerbetoon aan het subtiele bruisen van de wijnen van het Huis, een vrolijke sprankeling die ook direct op de fles wordt geïllustreerd. Een logische stap voor het champagnemerk dat steevast wordt gekoppeld aan feest en feestvieren! De hoeksteen van deze collectie is zonder twijfel de Moët & Chandon Bursting Bubbles

Bottle.

De limited editionfles is versierd met een heus sprankelend vuurwerk en werd speciaal ontworpen voor het eindejaar 2016 . Ze zet de buitengewone cuvée Moët Impérial op een volstrekt natuurlijke wijze in de kijker, om de essentie van het feestgedruis zo getrouw mogelijk te weerspiegelen. Een energieke en tegelijk vrolijke verpakking, die de warme, onbaatzuchtige en uitermate feestelijke sfeer van de eindejaarsperiode perfect tot uitdrukking brengt.

Moët & Chandon Bursting Bubbles (fles van 75cl) is vanaf november verkrijgbaar vanaf €34 bij de betere drankenhandels van het land.

Tot slot omvat de eindejaarscollectie 2016 ook een Moët Impérial GiftBox. Deze geschenkdoos is versierd met een fonkelende schittering die de energie van het concept uitstraalt. De Moët Impérial GiftBox is vanaf november verkrijgbaar vanaf €34 in de supermarkt en bij de betere drankenhandels. De bijzonder unieke Moët Impérial Uber Jerroboam is verkrijgbaar vanaf €1000. Ter info: in het prestigieuze gamma van Moët & Chandon is Moët Impérial de iconische assemblage van het merk. Deze cuvée, de absolute signatuur van het Huis, ontstond in 1869 en wordt gekenmerkt door een verrukkelijke smaak met een schitterende fruitige toets en een elegante maturiteit.