voco hotels opent tweede hotel in Italië

IHG Hotels & Resorts, een van ‘s werelds grootste hotelgroepen, kondigt de opening aan van haar tweede voco hotel in Italië, voco Venice Mestre – The Quid, in samenwerking met HNH Hospitality. Het hotel ligt dicht bij de ringweg die Mestre verbindt met de luchthaven Venetië Marco Polo en het belangrijkste treinstation van de regio, Venetië-Mestre, en voco Venice Mestre – The Quid is een handige keuze voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

De voco hotels zijn een van de nieuwste hotelmerken van IHG Hotels & Resorts. Ze combineren de zekerheid van een groot merk met de informaliteit en charme van een boetiekhotel. De naam voco betekent ‘uitnodigen’ en ‘samenroepen’ en komt oorspronkelijk uit het Latijn. Het staat voor het bedachtzame en speelse karakter van het merk en het vermogen om een zinvolle connectie te bieden – wat de reden ook is om een verblijf te boeken. Zoals bij alle voco hotels wordt de individuele geest en het karakter van elk hotel gevierd. voco Venice Mestre – The Quid heeft 128 gastenkamers, een mix van functionaliteit en een eigentijdse stijl. Het gebruik van heldere, warme gele accenten geeft voco zijn eigen identiteit. Wie in het hotel verblijft, heeft toegang tot een fitnessruimte met Technogym-apparatuur en een ruim congrescentrum dat bestaat uit vijf vergaderzalen met een capaciteit van 10 tot 170 personen.

In de openbare ruimtes speelt het gebruik van rokerige blauwtinten, binnengroen en natuurlijk hout een fundamentele rol bij het creëren van een dialoog tussen het interieur en het exterieur. voco’s kenmerkende geel wordt verder verwerkt in een veelheid van texturen die gasten uitnodigen om zich onder te dompelen in het comfort van het hotel. Duurzaamheid speelt een fundamentele rol in de ervaring van de voco hotels, voco Venice Mestre – The Quid volgt dit voorbeeld en zorgt ervoor dat het een minimale impact heeft op het milieu.  Alle kamers hebben ook eco-vriendelijke groot formaat badkamer voorzieningen van Antipodes, een bekroonde plant – gebaseerd organische huidverzorging bedrijf.

Voor zowel gasten als de lokale bevolking heeft voco Venice Mestre – The Quid een eigen restaurant en bar, Ludico Drinks, Food & Play, met heerlijke Italiaanse en lokale gerechten bereid met verse ingrediënten van hoge kwaliteit, inclusief een verscheidenheid aan vegetarische en veganistische keuzes.

voco Venice Mestre – The Quid is het tweede voco hotel van IHG in Italië, na de opening van voco Milan-Fiere in 2021. Als IHG Hotels & Resorts’ snelst groeiende merk, sinds de lancering in 2018, heeft voco nu 35 open hotels over de hele wereld, met nog eens 36 hotels in de pijplijn, die in de komende 3-5 jaar geopend moeten worden.