Vijfde Holiday Inn Express in Singapore

IHG Hotels & Resorts en partner Marlow Hotels & Resorts kondigen de ondertekening aan van Holiday Inn Express & Suites Singapore Novena. Met vier Holiday Inn Express hotels in Clarke Quay, Katong, Orchard Road en Serangoon, wordt dit het vijfde eigendom onder het merk in Singapore, waardoor IHG’s portfolio wordt uitgebreid tot 14 hotels verdeeld over zeven merken.

De opening is gepland in 2023 en het hotel krijgt de naam van het voormalige Quality Hotel Marlow. Het hotel is momenteel gesloten en ondergaat dit jaar een uitgebreide renovatie om zakenreizigers en vakantiegangers te laten kennismaken met de schone, consistente en comfortabele verblijfservaring van Holiday Inn Express.

Holiday Inn Express & Suites Singapore Novena zal 231 kamers tellen waaronder 34 suites die specifiek gericht zijn op families, gasten die langer blijven en grote groepen. Tot de faciliteiten van het hotel behoren flexibele vergaderruimten van meer dan 500 m² , een fitnessruimte, zwembad en zelfbedieningswasserij. Het Express Café & Bar, een geïntegreerde lobby en food & beverage ervaring, zal de eerste in zijn soort zijn in de regio en de perfecte omgeving voor gasten die op zoek zijn naar een plek om te werken, te ontspannen of op te laden.

Holiday Inn Express & Suites Singapore Novena komt bij de meer dan 3.000 Holiday Inn Express hotels wereldwijd en meer dan 650 in de pijplijn. In Zuidoost-Azië verwelkomde het merk recent Holiday Inn Express & Suites Johor Bahru, en zal het in de komende jaren Holiday Inn Express Hotel & Suites introduceren in Phuket, Penang en Vientiane.

Het Holiday Inn Express merk streeft ernaar om meer te bieden door middel van een consistente ervaring, doordacht design en waarde-rijke essenties. Deze omvatten het gratis Express Start® ontbijt, Express Restful Recharge, een in-room Recharge zone met krachtige douches, verduisteringsgordijnen, kwaliteitsvol beddengoed met een keuze aan kussens voor een sensationele slaapervaring, en in-room Express Essentials voorzieningen zoals merkbadartikelen en onbeperkte Wi-Fi.

IHG Hotels & Resorts exploiteert momenteel 13 hotels in Singapore, verdeeld over een reeks merken waaronder Regent, InterContinental, Crowne Plaza, Hotel Indigo, Holiday Inn en Holiday Inn Express. Het introduceerde het voco hotelmerk, zijn zevende merk in het land, begin 2022 met voco Orchard Singapore.