voco viert 100 geopende en ondertekende hotels wereldwijd

Het opkomende merk van IHG Hotels & Resorts bereikt mijlpaal in slechts vijf jaar na de allereerste hotelopening. Gelanceerd in 2018, is voco hotels snel uitgegroeid tot het snelst groeiende merk binnen de Premium-collectie van IHG Hotels & Resorts met eigenschappen in 18 landen en nieuw te openen hotels in Japan, Kenia, Spanje en India. Met 46 open hotels en 55* hotels in de pijplijn blijft voco een belangrijke motor van IHG’s totale groei in de conversieruimte.

De drie kenmerken van het merk – ‘come on in’, ‘me time’ en ‘voco life’ – zijn verweven in het DNA van de hotels. Van een snelle check-in en een lokaal geïnspireerde welkomstbehandeling bij aankomst tot grote, comfortabele bedden en levendige bar- en restaurantruimtes, voco brengt een kenmerkende charme aan elk verblijf.

Naast het charmante gevoel is voco hotels gebouwd op duurzaamheid en zorgt het met dezelfde zorg voor de planeet als voor de gasten. De hotels hebben 100 procent gerecyclede kussen- en dekbedvullingen en hervulbare, plantaardige badkamervoorzieningen. Ze ondersteunen ook lokale duurzaamheidsinitiatieven in de afzonderlijke hotels, zoals groenten van het Australische voco Kirkton Park Hunter Valley of het Hotels for Trees-programma in voco The Hague, waar een boom wordt geplant voor elke nacht dat een gast ervoor kiest zijn kamer niet schoon te laten maken.

Vorig jaar breidde voco uit naar nieuwe markten, waaronder Zuidoost-Azië met voco Orchard Singapore; Afrika met voco Johannesburg Rosebank en Latijns-Amerika met voco Guadalajara Neruda in Mexico. Het merk werd ook erkend als ‘World’s Leading Premium Hotel Brand’ dankzij de topscores voor gasttevredenheid bij de World Travel Awards en vertoont geen tekenen van vertraging. Sindsdien is het merk blijven groeien in belangrijke markten met zijn achtste hotel in Groot-China met voco Hefei Binhu; zijn zesde hotel in de VS met voco Chicago Downtown, zijn vierde in Australazië met voco Brisbane City Centre en zijn derde in Dubai met voco Dubai The Palm.

Opmerkelijke openingen van voco in 2023 zijn onder meer:

Lythe Hill Hotel in Surrey, gelegen op de grens van Surrey, Hampshire en West Sussex in het Verenigd Koninkrijk, zal in 2023 zijn rebranding naar voco Lythe Hill Hotel and Spa voltooien. Het elegante Tudor-hotel krijgt 99 stijlvolle kamers en een restaurant met eikenhouten balken, een fitnessruimte en een spa.

Het voco Osaka Central opent in de vroege zomer zijn eerste voco-gebouw in Japan. Het hotel is gunstig gelegen in het centrum van Osaka en biedt warme service, geïnspireerd design, uitstekende restaurants en duurzame voorzieningen zoals douchekoppen met luchttoevoer, eco-beddengoed en gefilterd water. De eerste voco in Vietnam wordt later dit jaar geopend met voco Ma Belle Danang. Het hotel ligt dicht bij My Khe Beach en op slechts 20 minuten rijden van Danang International Airport. .

In New York wordt deze zomer het voco Fiorello – La Guardia East geopend in Flushing, NY. Het hotel krijgt 116 kamers en is het derde voco dat door dezelfde eigenaar wordt getekend.

Het voco Paris Porte De Clichy, gelegen in het noorden van Parijs, zal deze zomer worden geopend nadat het is omgebouwd van een Holiday Inn. Het hotel wordt een van de paradepaardjes van voco, met bijzondere aandacht voor het gebruik van duurzame materialen. Het hotel ligt op slechts vier haltes van het Musée Du Louvre met de Parijse metro en zal beschikken over verschillende luxe eet- en drinkgelegenheden.