Walibi Gaming

Het niet te missen e-sportsevenement van de zomer!

 

Van 18 tot en met 21 augustus zal het Tiki-Theater – het amfitheater van Walibi Belgium – zich omtoveren tot een waar e-sportswalhalla! Gedurende 4 dagen zullen bezoekers meer dan 20 pro-gamers en bekende streamers kunnen ontmoeten, bewonderen en zelfs uitdagen in spannende livesessies van Fortnite, Rocket League, Trackmania en Fifa. Daarnaast zullen ze ook diverse game-animaties kunnen ontdekken in een 1.500 m² groot Gaming Center. Walibi Gaming wordt hét niet te missen e-sportsevenement van de zomer!

In 2019 konden Fortnite-fans reeds twee avonden in het Tiki-Theater bijwonen met livesessies van het populaire computerspel. Enkele bezoekers werden zelfs uit het publiek geselecteerd om het op te nemen tegen de aanwezige e-sportshelden. Dit jaar vindt Walibi Gaming plaats tussen 18 en 21 augustus, met twee avondopeningen tot 22u op 19 en 20 augustus. Voor deze tweede editie wordt het aanbod verrijkt met livesessies van verschillende games en een gloednieuw Gaming Center!

Nog meer livesessies in het Tiki-Theater

Voor de gelegenheid wordt het Tiki-Theater omgetoverd tot een heuse e-sportsarena! Meer dan 20 professionele gamers en streamers nemen het vier dagen lang op tegen bezoekers uit het publiek in spannende livesessies van Fortnite, Rocket League, Trackmania en Fifa. Om de sessies als toeschouwer bij te wonen, dienen bezoekers hun gratis toegang te reserveren. Om kans te maken op een plekje achter één van de consoles op het podium dienen geïnteresseerden zich in te schrijven voor de loting. ​Alle informatie met betrekking tot de reserveringen en inschrijvingen is beschikbaar op: www.walibi.be/nl/walibi-gaming.

Exclusieve ervaringen in het Gaming Center ! Daarnaast verrijkt een nieuw Gaming Center van 1.500m² het aanbod met een groot aantal game-animaties. Bezoekers kunnen er hun favoriete gamers ontmoeten tijdens Meet & Greets alsook exclusieve virtual reality-games ontdekken, net als een groot aantal andere populaire games: Pokémon, Drone Soccer, Racingsimulatie op Gran Turismo 7… en nog veel meer!

Praktische informatie

Walibi Gaming vindt plaats van 18 t.e.m. 21 augustus, tijdens de openingsuren van het park (tussen 10u en 19u). Avondopening tot 22u op 19 en 20 augustus. ​Er is voor dit evenement geen supplement bovenop het toegangsticket tot het park of het Walibi-abonnement. De Walibi Gaming-activiteiten zijn gratis toegankelijk in het park, maar de toegang tot de livesessies in het Tiki-Theater gebeurt wel op basis van reservering. ​

De attracties van het park zijn beschikbaar tijdens het Walibi Gaming-evenement.