Water drinken met een VIBE

waterdrop® herlanceert de zomerse smaak VIBE als limited edition

Trouw aan zijn missie “mensen meer water laten drinken, en op een duurzamere manier”, stelt waterdrop® telkens nieuwe verrassende microdrinks voor als limited edition. Deze nieuwe smaak, die je toevoegt aan fris kraantjeswater, staat garant voor hydratatie en plezier zonder neveneffecten op het organisme. VIBE is de perfecte manier voor jong en oud om je hydratatie op peil te houden.

Deze microdrink ​ was vorig jaar reeds een schot in de roos, vandaar het idee van waterdrop om hem te herlanceren op vraag van de hechte community. VIBE is verkrijgbaar op de e-shop sinds 24 juli, zolang de voorraad strekt. Het is een verfrissende mengeling van physalis en rozemarijn met een vleugje munt voor een evenwichtig aroma. Prijs : 8,90 € – VIBE limited edition

Volg je VIBE met de mocktail “Blackberry Sundowner”

Wanneer de zon langzaam ondergaat, is het het het perfecte moment voor een heerlijke mocktail. En waarom geen fruitige VIBE met physalis en thijm om heerlijke zomerse momenten te beleven? De perfecte zomerse ontspanning!

Hierbij het eenvoudige recept : 1 microdrink waterdrop® VIBE – 400ml spuitwater – het spa van 1/2 limoen – een handvol bramen -Enkele takjes verse thijm

Los je VIBE op in 200ml spuitwater en zet aan de kant. Plet de bramen met de thijm en het limoensap. Voeg de opgeloste VIBE toe en giet het mengsel in je waterdrop® cocktailshaker. Goed schudden. Schenk uit in glazen en werk af met de rest van het spuitwater. Serveer met ijsblokjes en een schijfje limoen.

Gezondheid !

De 6 hydratatietips van waterdrop® om je meer water te laten drinken

1/ Start je dag met het drinken van een groot glas water : Dit zal een kickstart geven aan je metabolisme en zal je helpen je dag vol energie te starten. Het helpt tevens je huid en haar van binnenuit te laten stralen.

2/ Zorg ervoor dat je steeds water binnen handbereik hebt : Een herbruikbare drinkfles in inox of glas binnen handbereik zal je helpen om de aanbevolen 1,5 L water per dag te drinken: vul je fles van 500 ml drie keer per dag en het komt helemaal in orde. Of heb je geen idee hoeveel water je precies drinkt. Installeer dan de waterdrop®** app die het makkelijk maakt je waterconsumptie op te volgen.

3/ Beter voorkomen dan genezen : Wacht niet tot je dorst hebt om water te drinken; dorst is slechts het eerste teken van een gebrek aan water in het organisme. De gewoonte om regelmatig water te drinken kan de typische symptomen van uitdroging voorkomen zoals hoofdpijn, een gebrek aan concentratie of vermoeidheid.

4/ Verbeter de kwaliteit van het kraantjeswater : Verkies kraantjeswater boven flessenwater als het kan. Niet alleen is dit beter voor het milieu en voor de portefeuille, maar je stelt jezelf ook minder bloot aan microplastic.

5/ Eet water : Vergeet niet dat je ongeveer 20 à 30 % van je totale waterconsumptie haalt uit voedsel. Een voedingspatroon met voedingsmiddelen rijk aan water zoals tomaten, watermeloen, meloen of courgette draagt bij aan de hydratatie van je lichaam.

6/ Breng variatie in de smaak : Water drinken kan saai zijn en dus kan het helpen om een natuurlijke smaakmaker zonder additieven toe te voegen om meer te drinken. Niks makkelijker dan een microdrink of microtea van waterdrop®.

Illustraties waterdrop