Waterdrop introduceert LUCY, een geconnecteerde filterende dop

Met deze indrukwekkende introductie in de wereld van de drinktech-industrie wil het Oostenrijkse merk zich positioneren als de wereldwijde specialist in hydratatie. Een dop die kraantjeswater kan filteren dankzij een UV-C systeem, maar die tegelijk ook je waterconsumptie opvolgt en lichtsignalen weergeeft om je voldoende te doen drinken: dat is wat LUCY® doet, de intelligente dop van Waterdrop®. Het Oostenrijkse merk dat met zijn microdrinks en duurzame accessoires wil aanzetten tot het drinken van meer water, is vastbesloten zich te positioneren als wereldspeler inzake hydratatie met de introductie van een exclusief drinktech product.

LUCY®, een nieuwe stap richting een gezondere, ecologisch verantwoorde levensstijl. De geconnecteerde dop werd ontwikkeld voor een unieke, maar vooral efficiënte hydratatie-ervaring. Dankzij de technologie is het voortaan mogelijk om water altijd en overal te filteren. LUCY® kan gebruikt worden op alle Waterdrop® flessen. LUCY® is beschikbaar sinds 19 januari 2022. (Officiële prijs : 119€)

UV-C filtersysteem : Zuivering van het water dankzij een krachtige UV-C werking. Hydratatietracker : Automatische opvolging van de waterconsumptie en aanvulling op de hydratatie-app van Waterdrop®.

Weergave van lichtsignalen om aan te moedigen tot drinken wanneer dat nodig is. De UV-C zuiveringsfunctie van LUCY® elimineert tot 100 % van de mogelijke vervuilingen van drinkwater. Het water wordt gezuiverd zonder gebruik van chemicaliën, terwijl de fles schoon en geurloos blijft. Desinfectie met UV is een betrouwbare en onschadelijke manier om alle soorten bacteriën, virussen en verontreinigingen te elimineren.

“Kraantjeswater is een uitstekend alternatief: het is overal  en altijd beschikbaar en behoeft geen transport noch plastic verpakking.  Ons platform is gebaseerd op het concept van gedecentraliseerd (gefilterd) water en onze consumenten zullen kunnen genieten van de smaak en de functionaliteit die ze wensen. Onze aanpak bestaat erin om actief op zoek te gaan naar ecologische oplossingen om een verantwoorde consumptie van kraantjeswater aan te moedigen : het is een betrouwbare, goedkope en duurzame bron van drinkwater.” Martin Murray, CEO & co-founder van Waterdrop®