Wecandance verwelkomt The Jane en Pure C

WECANDANCE is trots opnieuw samen te kunnen werken met The Jane en Pure C op de volgende editie op 13 en 14 augustus.

Ook voor de 2016 editie van WECANDANCE zullen Sergio Herman en Nick Bril de deuren van The Jane sluiten om twee dagen lang te koken op het festival. Bezoekers die een ticket kopen voor The Jane krijgen eveneens toegang tot de Pure C cocktailbar, The Observatory (Kitsch Club x Magic) en natuurlijk het festival.  Het ticket geeft recht op een welkomcocktail bij Pure C en een vijfgangenmenu bij The Jane. Nieuw deze editie is dat de Pure C cocktailbar nadien opent voor het festivalpubliek en ook zorgt voor een line-up die tot het laatste moment geheimgehouden wordt.

The Jane opende de deuren in 2014. Chef-kok Nick Bril, Hermans voormalige rechterhand bij restaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis, is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en stelt in overleg met Sergio het tasting menu samen. The Jane is het gastronomische restaurant op de begane grond en alle plaatsen hebben zicht op de open keuken. Er is een uitgebalanceerde wijnkaart waarop zowel de nieuwste biologische ontdekkingen als de klassieke grote wijnhuizen vertegenwoordigd zijn, maar het is uiteraard ook mogelijk om aangepaste wijnen per glas te bestellen.

In 2010 ging Pure C van start, aan het mooie strand van Cadzand. Pure C is een ode aan Zeeland, de wereld en het leven: sexy cocktails, betoverend eten, geweldige wijnen, een fraaie lounge, een mooi interieur, goede muziek en een prachtig vergezicht over de weldadige zee.  Bij Pure C gaat het om beleven, delen en proeven.