World Hotels: 4 nieuwe hotels in Europa

WorldHotels Collection kondigt de uitbreiding aan van haar hotelaanbod op belangrijke bestemmingen in Europa. De toevoeging van deze prachtige hotels maakt deel uit van de inspanningen van het bedrijf om haar aanwezigheid op belangrijke bestemmingen over de hele wereld strategisch uit te breiden. De laatste WorldHotels openingen zijn onder andere: The Crown London in Londen, UK; Woughton House Hotel in Milton Keynes, UK; The Riverside Hotel in Salisbury, UK; en Hotel Mulino di Firenze in Florence, Italië. :

The Crown London, Londen, UK is waar Engels erfgoed en hedendaags design elkaar ontmoeten. Dit hotel in Victoriaanse stijl ligt op slechts 18 minuten van het centrum van Londen en beschikt over onberispelijke suites met glas-in-loodramen en open haarden. Deze moderne ruimte is ontworpen om het perfecte toevluchtsoord te zijn op korte afstand van de drukte van de stad. Het hotel beschikt over een eigentijds restaurant en een al lang bekende Londense pub. Andere voorzieningen zijn een goed uitgerust fitnesscentrum, een zwembad en een conferentiezaal.

Woughton House Hotel, Milton Keynes, UK is gelegen in een prachtige rustige omgeving, uniek voor de omgeving van Milton Keynes. Dit Georgian landhuis, gebouwd in 1844, is het perfecte uitje en een prachtig hotel voor alle gelegenheden. Het terrein wordt omgeven door groen en het Ouzel Valley Park. Faciliteiten zijn onder andere premium beddengoed, continentaal ontbijt en Cosy’s loungebar. Er zijn ook meerdere eet- en amusementsmogelijkheden op korte afstand van het hotel.

The Riverside Hotel, Salisbury, UK presenteert vijfsterrenluxe in het hart van het charmante en historische Salisbury. The Riverside Hotel is een modern landhuis vol karakter en ligt op het terrein van de rivieren Avon en Nadder, met uitzicht op de prachtige kathedraal van Salisbury. Tot de voorzieningen behoren eet- en drinkgelegenheden in de prachtige Brasserie at Riverside en speciale champagnecocktails op het terras in Mark’s Bar. Het hotel ligt op slechts een korte wandeling naar het hart van de stad, het beroemde Stonehenge ligt ook op slechts een klein eindje rijden.

Hotel Mulino di Firenze, Florence, Italië is een prachtig romantisch pand in de nabijheid van de belangrijkste bezienswaardigheden van Florence. Gelegen aan de Arno rivier in Toscane, biedt het pand gasten een exclusief Toscaans verblijf tussen natuur, kunst, en het eten en de wijn van de regio. Gasten zullen genieten van een diner in het Grano D’Oro Restaurant, dat uitkijkt over de Arno en in de zomer een terras biedt. Voor bezoekers die op zoek zijn naar rust, biedt de Spa wellness- en schoonheidsbehandelingen op maat, exclusief gereserveerd voor hotelgasten.