World hotels onthult drie nieuwe hotels in Europa

WorldHotels™ kondigt de toevoeging aan van drie nieuwe hotels aan het gewaardeerde portfolio van wereldwijde hotels van het merk. Het Gleddoch Hotel Spa & Golf en The Bruntsfield Hotel in het Verenigd Koninkrijk zijn respectievelijk toegetreden tot de Distinctive en Elite collecties van WorldHotels. Ook Kasteel de Vanenburg in Putten, Nederland, zal deel gaan uitmaken van de Distinctive collectie van WorldHotels.

“We zijn verheugd Gleddoch Hotel Spa & Golf, The Bruntsfield Hotel en Kasteel de Vanenburg te mogen verwelkomen bij WorldHotels. Alle drie de hotels zijn prachtige toevoegingen aan ons EMEA-portfolio en bieden unieke ervaringen die de ongelooflijk rijke geschiedenis en cultuur van elke bestemming vieren,” aldus Wytze van den Berg, Managing Director EMEA, WorldHotels. “Elk hotel is een weergave van de fijne kwaliteiten waar de collecties van WorldHotels om bekend staan, en we zijn bevoorrecht dat ze zich bij ons prachtige portfolio van accommodaties binnen de regio en over de hele wereld mogen voegen.”

Gleddoch Hotel Spa & Golf

Ooit het huis van scheepsbouwbaron Sir James Lithgow in de jaren 1920, biedt het historische Gleddoch Hotel Spa & Golf een meeslepende ervaring voor reizigers die op zoek zijn naar een serene ontsnapping. Comfortabel genesteld tussen 360 hectare van het uitgestrekte Schotse platteland, wordt dit pand beschouwd als een van de meest prestigieuze luxe hotels in Schotland. Compleet met een golfbaan van topkwaliteit en een spa resort, is het twee verdiepingen en 70 kamers tellende boutique hotel doordrenkt met de geest van zijn zeer gevierde Schotse erfgoed.

Het Bruntsfield Hotel

Het Bruntsfield Hotel is centraal gelegen in het hart van het stadscentrum van Edinburgh. Het is een opvallend Victoriaans herenhuis met 70 klassiek ingerichte gastenkamers met een schilderachtig uitzicht over Bruntsfield Links Park. Het hotel ligt ook op loopafstand van populaire attracties waar gasten kunnen genieten van winkelen van wereldklasse in Princes Street en sightseeing in Edinburgh Castle en de Royal Mile. Na een lange dag vol ontdekkingen zijn de gasten welkom om te genieten van klassieke Schotse gerechten met een eigentijdse twist in The Neighbourhood. Voor een intiemere eetervaring beschikt het restaurant ook over een geheime tuin aan de achterzijde, compleet met sfeerverlichting, verwarmde zitplaatsen en een pittoreske boog.

Kasteel de Vanenburg

Naast haar groeiende aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk, breidt WorldHotels ook haar bereik in Nederland uit met Kasteel de Vanenburg. Gelegen in het bosrijke gebied van de Veluwe, op minder dan 45 minuten van Amsterdam, is het 17e-eeuwse kasteel omgeven door prachtig groen, bezaaid met historische lanen en waterlopen. Deze rustieke omgeving in combinatie met moderne, veelgevraagde voorzieningen biedt gasten een uniek verblijf in een van de 52 hotelkamers van het pand, verspreid over vier binnenplaatsen rond het kasteel. Daarnaast is Kasteel de Vanenburg de thuisbasis van een luxe diner waar de meest voortreffelijke culinaire creaties worden bereid met producten uit eigen tuinen, zoals Tournedos Rossini met een truffel madeira saus.

WorldHotels’ bekroonde loyaliteitsprogramma, WorldHotels RewardsSM (WHR), biedt extra’s die voldoen aan de unieke behoeften en voorkeuren van de hedendaagse veeleisende reiziger.