World Hotels voegt vijf hotel toe aan Crafted Collectionportfolio

WorldHotels™ kondigt de toevoeging van vijf nieuwe eigenschappen aan de nieuwste collectie hotels van het merk aan: WorldHotels Crafted Collection. Het Hotel Kung Carl, NOFO Hotel, The Winery Hotel, Hotel Frantz, en Hotel Ruth, allen gelegen in Stockholm, Zweden, zijn toegetreden tot het exclusieve portfolio van WorldHotels Crafted Collection hotels en resorts.

De WorldHotels Crafted Collection is een nieuwe generatie lifestyle hotels voor gasten die houden van creativiteit en die op zoek zijn naar ervaringen die verder gaan dan het gewone. Of het nu cool, stedelijk, stijlvol of chic is, de rode draad die de Crafted Collection hotels verbindt is dat een concept, thema of verhaal ten grondslag ligt aan het idee van het hotel. Hier wordt u tegemoetgekomen door doordachte elementen in zowel het geheel als in detail, in de vorm van prachtige architectuur, opwindend modern design, geschiedenis en kunst.

Hotel Kung Carl

Hotel Kung Carl is centraal gelegen in het bruisende Stureplan, bekend om zijn exclusieve winkels, uitstekende restaurants en nachtclubs. Het hotel, gehuisvest in een historisch gebouw, biedt een welkome onderbreking van de bruisende drukte. Gasten kunnen ontspannen in de lobbybar of genieten van een maaltijd in het populaire restaurant waar de nadruk ligt op klassieke gerechten met een modern tintje. De themakamers van het hotel bieden voor elk wat wils, van Gustavisch design met antiek en fijne kunst, tot modern design en modieus behang.

NOFO Hotel

De gasten van het NOFO Hotel bevinden zich in een mooi en historisch gebouw uit 1780 dat oorspronkelijk als brouwerij werd gebouwd. Het hotel heeft de persoonlijke en originele uitstraling van het historische gebouw met een eclectisch decor dat een echte boetiek ervaring biedt. Het hotel ligt in de levendige “Sofo” buurt in het centrum van Stockholm op loopafstand van de oude binnenstad, Slussen en de stad.

Hotel Frantz

Hotel Frantz is het huis dat meester kleermaker Frantz Bock bouwde in 1647. Frantz werd geïnspireerd door zijn muzen en maakte de kledingstukken van zijn klanten anders op maat om uit te drukken wie ze waren, op dezelfde manier zal elke gast met zorg worden ontvangen om een magische en prachtige ervaring te creëren. Dit persoonlijke boetiekhotel ligt tussen Karatinahissen en Gotgatsbacken op Sodermalm, midden in het klassieke silhouet van Slussen.

Hotel Ruth

Geïnspireerd door de onverzadigbare honger van de eigenaresse naar alles wat het leven opwindend maakt, biedt Hotel Ruth gelijke delen nieuwsgierigheid, warmte en liefde. Het hotel nodigt gasten uit om elkaars ervaringen te delen onder het genot van een exquise drankje in de bar of te genieten van de uitstekende keuken in de eetkamer.

The Winery hotel l

The Winery Hotel is het eerste gecombineerde stedelijke wijnhuis en boetiekhotel in Zweden. Het beschikt over een eigen wijnproductie en biedt een frisse kijk op accommodatie, vergaderen en dineren – met een liefde voor goede wijn in het hart.

Andere inspirerende hotels die zijn opgenomen in de WorldHotels Crafted Collection over de hele wereld zijn onder andere het trendy ACME Hotel in Chicago, dat bekend staat om zijn urban art en speelse high-tech elementen; Hotel Bijou in San Francisco, dat een eersteklas art-deco ontworpen omgeving biedt; en Arnhem Hotel Haarhuis in Nederland, dat lokale gastronomische ervaringen en familiaire service biedt, naast vele andere over de hele wereld.