Hilto Garden Inn breidt uit in Caraïbisch gebied en Latijns Amerika

Als een van Hilton’s snelst groeiende merken in de Caraïben en Latijns-Amerika, kondigt Hilton Garden Inn de opening aan van Hilton Garden Inn Cancun Airport, een uitbreiding van Hilton’s meer dan 80 hotels en resorts van 11 merken in Mexico. Het hoteldebuut volgt op de recente Hilton Garden Inn openingen in Argentinië, Brazilië, Mexico en Peru. Hilton heeft momenteel meer dan 180 hotels in de Caraïben en Latijns-Amerika, verdeeld over 13 merken, waaronder meer dan 30 Hilton Garden Inn hotels.

Het vernieuwde regiospecifieke prototype van Hilton Garden Inn richt zich tot de Caraïbische en Latijns-Amerikaanse markt en verzekert tegelijkertijd consistentie en flexibiliteit voor eigenaars en ontwikkelaars. Het prototype biedt een gestroomlijnd design, met lokale materialen en ontwerpers, een kleurenpalet geïnspireerd door de bestemming, en een voedsel- en drankprogramma dat de lokale smaken weerspiegelt met ingrediënten en traditionele gerechten om een authentieke ervaring voor gasten te creëren.

Hilton Garden Inn’s recente en aankomende openingen in het Caribisch gebied en Latijns-Amerika zijn onder andere:

Hilton Garden Inn Santiago del Estero, Argentinië – Geopend oktober 2021 : Als de eerste internationale hotelketen die naar de bestemming komt, is de 76-kamer Hilton Garden Inn Santiago del Estero, strategisch gelegen in de buurt van het Forum Convention Center en Termas de Río Hondo International Racetrack, en beschikt over een full-service spa, twee zwembaden, on-site dineren en 2.400 vierkante voet aan conferentieruimte. Per 31 december 2021 heeft Hilton zeven accommodaties in Argentinië, waaronder drie Hilton Garden Inn hotels.

Hilton Garden Inn Silao Aeropuerto Bajio, Mexico – geopend in december 2021: De eerste buitenpost van het merk in de stad, het 148 kamers tellende Hilton Garden Inn Silao Aeropuerto Bajio ligt op slechts 10 kilometer van de internationale luchthaven van Guanajuato, biedt gasten een gratis pendeldienst en beschikt over een schilderachtige bar en restaurant op het dak met uitzicht op Cerro del Cubliete. Per 31 december 2021 heeft Hilton ongeveer 85 accommodaties in Mexico, waaronder 13 Hilton Garden Inn hotels.

Hilton Garden Inn Sao Paulo Reboucas, Brazilië – Geopend december 2021: Het 170 kamers tellende Hilton Garden Inn Sao Paulo Reboucas ligt in de artistieke wijk Pinheiros en beschikt over een eigen restaurant en fitnessruimte, en ligt in de nabijheid van het stadscentrum, musea en iconische historische bezienswaardigheden. Vanaf 31 december 2021 heeft Hilton meer dan 10 hotels in Brazilië, waaronder vier Hilton Garden Inn hotels.

Hilton Garden Inn Cancun Airport, Mexico Geopend op 1 maart 2022: Als eerste en enige hotel verbonden met Cancun International Airport, beschikt het nieuw gebouwde 186-kamers Hilton Garden Inn Cancun Airport over weelderige, high-design elementen met een in het oog springend, openluchtrestaurant, zwembad, en business center. .

Hilton Garden Inn Lima Miraflores, Peru Geplande opening Q2 2022 : Met een zwembad op het dak en een centrale ligging dicht bij het stadscentrum en Playa Waikiki Beach, zal de 235-kamers Hilton Garden Inn Lima Miraflores acht vergaderzalen, een business center en onsite dining omvatten. Per 31 dec. 2021 heeft Hilton zeven accommodaties in Peru, waaronder twee Hilton Garden Inn hotels.

Hilton heeft momenteel meer dan 180 hotels open in het Caribisch gebied en Latijns-Amerika, en ongeveer 105 in de pijplijn. Het bedrijf verwacht in de loop van 2022 meer dan 20 hotels in de regio te openen. Hilton Garden Inn’s 940 hotels in 55 landen en gebieden over de hele wereld bieden het Hilton CleanStay programma, onsite full-service restaurants, gratis Wi-Fi en state-of-the-art fitness centra die zowel zakenreizigers als vakantiegangers ten goede komen.