Yalo hotel en Broeinest bundelen krachten

» YALO X BROEINEST

In een wereld waar duurzaamheid en gemeenschapszin steeds belangrijker worden, bundelen het Yalo-hotel en Broeinest vzw hun krachten voor een betere toekomst  en een nieuwe standaard in de hotelindustrie. Per nacht dat gasten hun kamer niet laten schoonmaken, doneert Yalo tien euro aan Broeinest om zo jongvolwassenen te ondersteunen in persoonlijke groei, uitdagingen en moeilijke momenten.

Het hotelhart van Gent

Yalo is een viersterren boutique hotel in het centrum van Gent met een totaalconcept om U tegen te zeggen. Naast 92 designkamers vind je er ook een fluwelen cocktail- en wijnbar, een restaurant voor ontbijt, lunch en diner, een dakterras, en wel vijf zalen voor vergaderingen, events en meer. Bij Yalo kan je dus niet alleen terecht voor een warm bed en een heerlijke maaltijd, maar ook voor een totaalbeleving op een prachtige locatie.

Yalo x Broeinest

Het Yalo-hotel slaat nu de handen in elkaar met Broeinest tijdens een unieke samenwerking. Die ondersteunt niet alleen de lokale gemeenschap en jongvolwassenen, maar heeft ook een positieve impact op het milieu. Yalo geeft gasten namelijk de optie om hun kamer tijdens hun verblijf niet te laten schoonmaken. Per nacht dat jouw kamer van onderhoud wordt gespaard, schenkt Yalo tien euro aan Broeinest.

Steun voor steun

Broeinest vzw creëert een warme en vooral veilige omgeving waar jongvolwassenen kunnen connecteren en gehoor vinden bij twijfels of problemen. De vzw organiseert ontmoetingen, dat zijn workshops waarbij een professionele coach maximaal zes aanwezigen psychologisch begeleid rond levensvragen en levenskeuzes. Daarnaast houdt Broeinest ook taboe-trajecten waar twee professionals een traject aangaan van een zestal sessies met eenzelfde kleine groep en waar, idem, geen enkel thema geschuwd wordt. Het doel is om zo jongvolwassenen dichter bij zichzelf te brengen en hen te gidsen naar duurzame keuzes, maar vooral ook om hen een warm netwerk te bieden en hen gehoord te doen voelen. Yalo benadrukt eveneens hoe belangrijk deze doelgroep is en werkt actief met hen samen. Hierbij ligt de focus op het bieden van kansen die jongvolwassenen verdienen.

Het Yalo-hotel is gelegen is het bruisende hart van Gent. Je kan er slapen in een van de 92 designkamers, drinken in de cocktail- en wijnbar, en ontbijten, lunchen of dineren in het restaurant. Het dakterras of een van de vijf zalen is bovendien ideaal als locatie voor jouw vergadering of evenement. Bij Yalo zijn locals, zakenmensen en toeristen welkom om het unieke totaalconcept te ontdekken. Het hotel brengt jou een kosmopolitische, originele en kwalitatieve ervaring waar service en gastvrijheid hand in hand gaan. Dus stap binnen en connect to the good life. www.yalohotel.com