Zero – Comme des Garçons

EAU DE PARFUM 100ML

 

Een radicale uitdrukking van eenvoud ! ZERO belichaamt de absolute eenvoud, een ware reset naar nul. De oorsprong van een nieuw perspectief: de tegenstelling van overdaad.

Een zoektocht naar vrijheid binnen goed gedefinieerde parameters. Koolstofneutraliteit wordt gezien als een concept dat de basis vormt van een parfum, waarbij vermindering vorm geeft aan elk element.

CONCEPT

Geur : Minder ingrediënten: een eenvoudiger formule, nauwkeurig samengesteld. Zowel in lijn met de parfumfilosofie van Comme des Garçons als met de bescherming van de grondstoffen.

Rijk, natuurlijk cederhout, met de hand geoogst en verkregen met behulp van hydro-elektrische energie, verkwikt door de frisheid van bergamot. De rauwe verleiding van fair trade Haïtiaanse muskus en vetiverolie, gecontrasteerd met een synthetische schoonheid: een overdosis roos, een gelakt akkoord. Een tweedeling die harmonie creëert, raadselachtige houttonen.

Verpakking : De emblematische Comme des Garçons kiezelsteen opnieuw ontworpen vanuit een nieuwe invalshoek. Een volledig recyclebare glazen fles. Het absolute minimum in drukwerk. Zwarte inkt en FSC gecertificeerd papier. Een evenwicht tussen maximale zintuiglijke impact en minimale impact op het milieu.

Campagne : Een terugkeer naar het essentiële onder het toeziend oog van Samuel de Saboia: het elementaire leidt ons naar het goddelijke. De ontdekking van een verbintenis tussen het fysieke en het spirituele.