Zomeravonden op de hotste rooftop van Gent

» YALO ROOFTOP BAR

Zonnige dagen en rooftopbars gaan hand in hand. Wat is er beter dan te genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht over Gent, ver boven de drukte van de stad? Voeg daar een heerlijk hapje, een verfrissend drankje en een goede portie loungemuziek aan toe, en je hebt het perfecte plaatje. Hier een blik op dé hotspot van Gent: de rooftopbar van Yalo Hotel.

Up and above

Yalo Rooftop Bar is de enige rooftop in het hartje van Gent en bevindt zich op de zesde verdieping van het stijlvolle Yalo Hotel. Deze unieke locatie biedt meer dan slechts een plek voor een drankje. Met open bar, uitgebreide keuken en een zomerse sfeer, zorgt Yalo Rooftop Bar voor een ongeëvenaard vakantiegevoel midden in de stad.

Dé plek waar de zomer tot leven komt

Hittegolf of niet, we blijven fan van het zitten in het zonnetje, en liefst op een gezellig dakterras. Na een lange werkdag, een intense shopsessie, of tijdens een ontspannende lunch, is er niets heerlijker dan neer te strijken op een sereen dakterras en te genieten van de warme zonnestralen die de stad verlichten. Waar wacht je nog op? Stijg boven de stad uit en ontdek Yalo Rooftop Bar.

Privégelegenheden

Eerder op zoek naar een intieme setting voor je volgende privé evenement? Yalo Rooftop Bar biedt de perfecte locatie voor een onvergetelijke ervaring. Geniet van een zorgvuldig samengestelde selectie drankjes en gerechten, vergezeld van een adembenemend uitzicht over de skyline van Gent. Als extraatje? De zonsondergang vormt hierbij het absolute hoogtepunt!

Openingsuren:

Donderdag en vrijdag: 16 PM – 12 AM middernacht – Zaterdag en zondag: 12 PM – 12 AM middernacht – In juli en augustus: elke dag geopend van 12 PM – 12 AM middernacht

Het Yalo-hotel is gelegen is het bruisende hart van Gent. Je kan er slapen in een van de 92 designkamers, drinken in de cocktail- en wijnbar, en ontbijten, lunchen of dineren in het restaurant. Het dakterras of een van de vijf zalen is bovendien ideaal als locatie voor jouw vergadering of evenement. Bij Yalo zijn locals, zakenmensen en toeristen welkom om het unieke totaalconcept te ontdekken. Het hotel brengt jou een kosmopolitische, originele en kwalitatieve ervaring waar service en gastvrijheid hand in hand gaan. Dus stap binnen en connect to the good life.

www.yalohotel.com