Krokante pizza met Parmaham

Ingrediënten voor 4 personen: 100g Parmaham, 400g broccoli, 200g gekookte aardappelen, 50 g geraspte Parmezaanse kaas, 2 eieren, 50 g amandelschilfers, 2 bollen mozzarella, 8/10 kerstomaatjes, zout, peper en olijfolie.

Voorbereiding;

Stoom de broccoli en pureer deze vervolgens samen met de geschilde aardappelen. Voeg er vervolgens de geraspte kaas, eieren, zout en peper en een scheut olijfolie toe. Verdeel het deeg in 4 stukken en verspieidt ze elk op vel bakpapier en maak 4 kleine ronde pizza’s.

Vet de bovenkant van de pizza een beetje in en bak op 190° C gedurende 20 minuten. Wanneer de pizzabodem gebakken is, versier dan meteen met de toppings: de mozzarella in kleine blokjes gesneden, de kerstomaten in twee gesneden en de amandelschilfers. Zet vervolgens terug in de oven tot de mozzarella gesmolten is. Werk vervolgens af met de sneetjes Parmaham.

Smakelijk!