Een lekkernij boordevol pinda’s
Bekend en geliefd bij velen, verwent Bonne Maman al decennialang jong en oud. Het Franse merk met het gekende geruite deksel heeft nu een nieuw recept om de lekkerbekken opnieuw te verrassen: een smeuïge pindapasta. Na het succes van de hazelnoot- en cacaopasta, lanceert Bonne Maman een nieuw product boordevol overheerlijke pinda’s. Een nieuwe manier om te genieten van gezamenlijke culinaire momenten!
Bonne Maman pindapasta
Verkrijgbaar in een gladde versie of met royale knapperige stukjes, Beschikbaar in een formaat van 325g voor een aanbevolen prijs van €3,99* in de gebruikelijke supermarkten ( *Aanbevolen verkoopprijs. De distributeur heeft het recht om andere prijzen te vragen.)
Een delicatesse die steeds meer aan populariteit wint
De afgelopen jaren heeft de markt van spreads een significante evolutie doorgemaakt. Deze groei wordt grotendeels verklaard door de toenemende vraag van consumenten naar natuurlijke en smaakvolle producten. Pindapasta’s maken steeds meer deel uit van onze dagelijkse voeding, dankzij hun nutritionele voordelen en unieke smaak. Bekend om haar authentieke en ambachtelijke spreads, blijft Bonne Maman jong en oud verrassen met de ongeëvenaarde smaakervaring van de nieuwe pindapasta.
0% palmolie, 100 % genot
Het nieuwe Bonne Maman recept bestaat voor 80% uit pinda’s en bevat geen palmolie. Bonne Maman blijft hiermee trouw aan haar waarden en selecteert zoals steeds zorgvuldig de beste ingrediënten. De pinda’s worden eerst gepeld en licht geroosterd om hun karakter en smaak volledig tot hun recht te laten komen. Het geheim van de pindapasta? Een perfect romige textuur die de nodige zachtheid brengt. Een waar genot om te smeren!
En er is voor elk wat wils, want de nieuwste toevoeging aan het Bonne Maman assortiment is verkrijgbaar in een gladde versie voor liefhebbers van zachtheid, of met crunchy stukjes voor wie een meer knapperige textuur verkiest.
De kunst van (jezelf) verwennen met Bonne Maman
Sinds jaar en dag staat Bonne Maman voor smaakvolle familierecepten. De pindapasta, gemaakt in Frankrijk, zet deze traditie voort. Het is een uitnodiging om te delen en te genieten van eenvoudige en goede dingen, bereid met veel zorg en delicatesse. Deze nieuwe pindapasta viert de kunst om zelf te genieten en vooral anderen een plezier te doen. Trouw aan het authentieke uiterlijk van Bonne Maman, wordt de pindapasta gepresenteerd in een recyclebare glazen pot, een teken van transparantie en onschadelijkheid. De pot is dus volledig geschikt om te hergebruiken voor onder meer DIY-workshops, opslagpotten…
Recept : brownies met Bonne Maman pindapasta
Ingrediënten: 180 g pure chocolade, 180 g zachte boter, 180 g rietsuiker, 3 grote eieren, 1 tl vanille-extract, 1 tl natriumbicarbonaat, 1 tl zout, 150 g tarwebloem, 20 g cacaopoeder, 120 g Bonne Maman pindapasta
Bereiding: 1. Verwarm de oven voor op 160°C (hetelucht). 2. Vet een vierkante bakvorm van 20×20 cm in en bestuif met bloem (of bekleed met bakpapier). 3. Smelt de boter en chocolade au bain-marie. 4. Meng in een kom de gesmolten boter en chocolade met de suiker. 5. Laat een beetje afkoelen en voeg dan de eieren en het vanille-extract toe. 6. Zeef in een andere kom de bloem, cacao en zout en voeg de natriumbicarbonaat toe. 7. Meng het chocolademengsel voorzichtig met het bloemmengsel, zonder te veel te roeren. 8. Giet het mengsel in de bakvorm en strijk glad. 9. Verwarm de pindapasta lichtjes en schep meerdere lepels op het mengsel. 10. Gebruik een houten prikker om spiralen te trekken en de pindapasta lichtjes te mengen. 11. Bak 30 tot 35 minuten, afhankelijk van je oven. Het resultaat moet licht smeuïg zijn vanbinnen. 12. Laat de brownie afkoelen op een rooster voordat je er kleine vierkantjes van snijdt.