Aux Beaux Rivages – La Cuisine sur Semois

Sinds 1997 ontvangen eigenaar Panagiotis Cotsoglou en zijn gezin de gasten met open armen in hun familiaal hotel met als enig doel hen een aangename, gezellige en plezante vakantie te bezorgen.

Gelegen in de provincie Luxemburg in het typisch Ardens dorpje La Cuisine op  3 kilometer van Florenville, niet eens zo ver van de abdij van Orval, langs de Semois, kan men hier het ganse jaar terecht in een groene, rustgevende omgeving waar men een pittoresk uitzicht heeft over de Semois, maar eveneens op het bos van Chiny.

Hotel-restaurant Aux Beaux Rivages omvat 2 suites, 3 apparthotel, 19 comfortkamers en een kamer op het gelijkvloers; voor het ultieme genot heeft het hotel ook een gastronomisch restaurant. De twee koks en de patroon staan achter het fornuis en ze kienen gevarieerde menu’s uit op basis van verse, seizoensgebonden producten met een zeer sterk regionaal tintje. In de zaal begeleidt de ravissante Helene de gasten tijdens hun smaakvolle ontdekkingen.

Het hotel is sinds meer dan 10 jaar gespecialiseerd in enerzijds midweek verblijven van maandag tot vrijdag tegen een aanvaardbare prjjs en anderzijds in gastronomische weekends van vrijdag tot zondag.

In de onmiddellijke omgeving kan men de abdij van Orval bezoeken, circa 10 km, verder is er nog de basiliek van Avioth, de wallen van Montmédy, het wijndorp Torgny, het weergaloze dorpje Chassepierre, net buiten Florenville met zijn jaarlijkse fameuze straatfeesten met diverse artiesten. Voor de natuurliefhebbers zijn er de boswandelingen of tochten langsheen de oevers van de Semois die men reeds vanaf het hotel kan betreden.

Het hotel biedt tevens een aantal groepstarieven en zorgt evenzeer voor de organisatie van al dan niet residentiële seminaries.

Hotel-restaurant Aux Beaux Rivages – Rue des Ïles 14 – 6821 La Cuisine sur Semois – Tel 061- 31 12 35  –  www.auxbeauxrivages.be