Moët & Chandon stelt voor : N.I.R. nectar imperial rosé dry, een transcendent nachtelijke ervaring

Moët & Chandon laat de nacht fonkelen met zijn bekende energie en pioniersgeest. Moët & Chandon onthult de nieuwe N.I.R Nectar Impérial Rosé Dry, de luxueuze roséchampagne voor nachtelijke uren. N.I.R Nectar Impérial Rosé Dry bundelt de rauwe energie van de nacht, concentreert de intensiteit en maakt er een kostbare nectar van! N.I.R doet zijn vindingrijke en levendige stijl alle eer aan en creëert een unieke nachtelijke ervaring op de meest exclusieve locaties.

EEN LEVENDIGE ODE AAN DE NACHT : Een streling voor de tong, intens en fruitig: de aromatische N.I.R. Nectar Impérial Rosé Dry met droge dosering staat garant voor een intense roséchampagne-ervaring. De assemblage weerspiegelt hoe divers en complementair de drie druivenrassen zijn: de intensiteit van pinot noir, de vlezige textuur van meunier en de frisse smaak van chardonnay. N.I.R Nectar Impérial Rosé Dry is uiterst veelzijdig en kan met of zonder ijs worden gedronken. Hij blijft trouw aan zijn karakter en legt geen beperkingen op: iedereen geniet van N.I.R Nectar Impérial Rosé Dry naar eigen smaak en voorkeur.

N.I.R Nectar Impérial Rosé Dry is verkrijgbaar in drie grote en royale formaten om de extravagante sfeer van de nacht optimaal kracht bij te zetten: als fles, magnum en methusalem. De betoverende N.I.R Nectar Impérial Rosé Dry-fles is een innovatie in een stralend kader. De roze gouden fles heeft een metallic coating en een oplichtende bodem, en de gestroomlijnde uitsnijdingen sturen fonkelende lichtstralen de nacht in. “N.I.R Nectar Impérial Rosé Dry geeft de pittige nachtelijke stijl van Moët & Chandon op zijn eigen schitterende manier weer”, vertelt Arnaud de Saignes, internationaal marketing-en communicatiedirecteur van Moët & Chandon. “Meer dan ooit domineert Moët & Chandon de nacht met N.I.R Nectar Impérial Rosé Dry, een intens feest op en voor zichzelf.”

Moët & Chandon is sinds 1743 de champagne die staat voor succes en glamour. Het Huis is vermaard om zijn legendarische stijl, successen en pioniersgeest, en liet de wereld kennismaken met champagne. Moët & Chandon is synoniem met de eerbiedwaardigste tradities en de meest eigentijdse genoegens, en viert al meer dan 270 jaar met panache de memorabele en feestelijke momenten van het leven. Voor Moët & Chandon is succes een kwestie van stijl.

Champagnes van Moët & Chandon : Moët & Chandon deelt champagne met de wereld door zijn aanbod van unieke wijnen voor elke gelegenheid, stemming en smaak. Van de iconische Moët Impérial tot de Grand Vintage-collectie, en van de extraverte Moët Rosé Impérial tot de innovatieve Moët Ice Impérial: elke champagne verbluft en verheugt met een krachtige fruitigheid, een verleidelijk smaakpalet en een elegante rijpheid. www.moet.com