B&B Ceder 10 – Kruibeke

De Ceder verwelkomt en verwent u niet alleen in zijn restaurant maat evenzeer in de B&b Ceder10. Hier treedt men een andere wereld binnen die minstens even smaakvol is en waar gastvrijheid even hoog op de kaart staat.

Deze B&b is een droom die werkelijkheid werd. Na de succesvolle opstart van hun restaurant De Ceder smeulde in het achterhoofd van Katrijn en Frederick de idee om gasten eveneens een verblijfsoptie aan te bieden. Droom die ze in 2015 konden realiseren met als extra touch het feit dat de B&B grenst aan het restaurant. Mooie materialen en aardse tinten leggen er de basis van een minimalistisch interieur dat u uitnodigt om in stijl een weekendje weg te zijn van thuis. De B&B is niet alleen tijdens het weekeinde geopend maar biedt ook de andere dagen een onderkomen aan iedereen die van heerlijke gerechten wil genieten, maar ook aan hen die de mooie natuurlijke omgeving van het Waasland wil ontdekken. De Schelde ligt op amper 200m van de B&B met aansluitend prachtig natuurgebied.

Net zoals in het restaurant doen Katrijn en Frederick hier alles zelf. U krijgt een ontbijt met producten van eigen bodem én eigen makelij: denk daarbij aan zelfgemaakt brood dat knispert tussen de tanden en dagverse zuivelproducten van een hoeve in de buurt. De B&B zorgt voor 5 leuk ingerichte kamers met douche en alle amenities. In een van de kasten is een uitklapbare desk voorzien zodat de businessmen die hier verblijven een rustige werkplek kunnen creëren, werkplek die zelfs zicht op de vijver biedt. Jammer dat er geen safe aanwezig is waar waardevolle documenten en/of laptop kunnen worden opgeborgen. Het toilet mooi verborgen is een kast is erg klein. Uitwaaien of even op adem komen kan in een sfeervol salon waar tijdens de killere maanden een open haard extra charme creëert of op het terras dat ook ter beschikking staat voor de restaurantbezoekers.

De perfecte start voor een verkenning van de ontelbare fiets- en wandelpaden in de polders langs de Schelde. In de B&B is o.m. een folder van de 3K route, kapellen, kruisbeelden in Kruibeke maar ook buurgemeenten Bazel en Rupelmonde aanwezig met uitgestippelde wandelroutes van 4 en 6 km en fietsroutes van 37 en 40 km. Ook de folder van de 37km lange, groene hoeveroute doorheen Kruibeke; Bazel en Rupelmonde net als heel wat informatiemateriaal wordt er aangeboden.

Ook dit is Ceder10, een slaapgelegenheid in een prachtig natuurgebied. En dat op een zucht van Antwerpen, de B&B is trouwens een ideale uitvalbasis om de Scheldestad te ontdekken. De waterbus brengt je op amper een kwartier aan het Steen in hartje Antwerpen. Staycation in de perfectie vanuit een van de leukste gemeenten van het Waasland.

B&B Ceder 10 – Burchtstraat 4 – 9160 Kruibeke – www.bbceder10.be