Belvedere vodka brengt gelimiteerde editie 007 Silver Saber flessen

Om de samenwerking te vieren, lanceert Belvedere Vodka speciaal voor de gelegenheid ontworpen 007 Silver Saber-flessen in een gelimiteerde editie. Deze unieke, lasergesneden metallic fles is de eerste in zijn soort. De speciaal ontworpen etsen van de gelimiteerde editie worden verlicht door een ingebouwd ledsysteem en zijn echte eyecatchers. Ze geven een stijlvol avondje uit, een unieke visuele ervaring. De fles geeft acht uur lang licht, en kan perfect de hele avond in een ijsemmer blijven staan dankzij zijn waterdichte buitenkant.

Met Silver Saber geeft Belvedere uitdrukking aan zijn streven naar innovatie binnen de nichemarkt van luxewodka, maar blijft het merk tegelijkertijd ook trouw aan zijn geschiedenis en kwaliteit. Silver Saber geeft Belvedere uitdrukking aan zijn streven naar innovatie binnen de nichemarkt van luxewodka, maar blijft het merk tegelijkertijd ook trouw aan zijn geschiedenis en kwaliteit.

De 007 Silver Saber werd voorgesteld tijdens het officiële lanceringsevenement in het London Film Museum, en zal wereldwijd verkrijgbaar zijn voor Bondfans als een unieke herinnering aan het partnerschap. De 007 Silver Saber in gelimiteerde editie is vanaf volgend jaar te koop via geselecteerde distributiekanalen.