Chocoladelekkernijen Leonidas kerst

Tijdens de eindejaarsfeesten wordt er volop vreugde gedeeld en dan vinden de pralines van Leonidas steeds hun weg naar tal van gezinnen om een moment van geluk te bieden. Het ruime assortiment van heerlijke creaties van Leonidas zijn een plezier om te schenken aan klein en groot, en het is bovendien ‘verantwoord’: duurzame cacao, zonder palmolie en met 100% pure cacaoboter.

De gloednieuwe Adventskalender met 24 kleine geluksmomenten in afwachting van Kerstmis. De chocolatier neemt zijn aanloop naar de eindejaarsfeesten met een gloednieuwe Adventskalender, die opnieuw een pareltje is geworden. Zijn magisch design dat tot in de kleinste puntjes is uitgewerkt is een heuse belevenis om te ontdekken. Het werd ontworpen in de stijl van typisch Belgische huizen en is dus ook een architecturaal genot voor het oog.

De geopende kalender vormt een decoratief element op zich dat perfect naast de kerstboom kan worden gezet. Binnenin heeft Leonidas verschillende pralines verstopt. Er zal dus voor ieder wat wils zijn! Een heerlijke en handige manier om het aftellen naar de langverwachte kerstdag te beginnen.

De grote comeback van de kerstboompjes en kerstballen

Dit jaar zijn er opnieuw de kerstboompjes: heerlijke creaties met verfijnde smaken. Het assortiment van kerstboompjes bestaat uit vijf smaken: – Pure chocolade met crème van witte chocolade en brownie, – Witte chocolade met veenbessenganache, –       Gemarmerde melkchocolade met amandelcrème,- Melkchocolade met macaron-koffiepraliné,- Pure chocolade met mandarijnganache.

Onmogelijk om daaraan te weerstaan! De kerstballetjes, de verrukkelijke gevulde balletjes van chocolade, zijn niet meer weg te denken uit de kerstcollectie van Leonidas. Om groot en klein te doen watertanden zijn ze beschikbaar in zes versies: – Pure chocolade met praliné, – Melkchocolade gezouten karamel, – Melkchocolade krokante praliné, – Melkchocolade hazelnootpasta, – Melkchocolade koekjespraliné –      Witte chocolade praliné met gepofte rijst.

Charmante figuurtjes voor je geschenkmand

De traditionele Leonidas-chocolade zal ook dit jaar met kerst het gezelschap krijgen van een hele reeks charmante en magische figuurtjes. Hiermee kun je een leuk cadeau samenstellen tegen een betaalbare prijs en een waar moment van geluk bieden aan de gelukkige ontvanger!

Een waaier van nieuwe verpakkingen om met nog meer plezier een cadeau te geven

Om al deze lekkernijen nog beter tot hun recht te laten komen, hebben de Leonidas-doosjes een nieuw, feestelijk en magisch design gekregen en zijn ze verkrijgbaar in een groot aantal vormen en maten. Elk van deze dozen kan worden gevuld met het beste van wat Leonidas te bieden heeft, of het nu gaat om een assortiment uit het klassieke aanbod of om kerstboompjes.

Er zijn al voordelige geschenkideeën voor Kerstmis vanaf 5,60€ (langwerpig doosje gevuld met kerstballetjes), Adventskalender: € 19,50, Gevulde ronde doos (13 pralines): € 13;10, Gevulde vierkante witte doos (400g): € 19,60, Zeshoekige doos gevuld met kerstballetjes (300 g): € 13,90 / (380 g): € 17,90 / (500 g): € 20,90