Christmas time!

Taittinger Bubbly pack

Viert u nieuwjaar met uw geliefde? Dan is deze geschenkkoffer met een fles champagne Taittinger Brut réserve geknipt voor u! Er steken ook 2 champagneflutes in dus hoeft u zich geen zorgen te maken over de glazen. Als u uitgenodigd bent op een eindejaarsparty dan doet u uw gasten altijd een groot plezier met deze luxekoffer van Taittinger!

Clos d’Ora by Gérard Bertrand

Clos d’Ora is zoveel meer dan een wijn. Het is een levensproject en een echte beleving. Deze Cuvée Gérard Bertrand brengt een boodschap van gedeelde vreugde en gezelligheid die de Zuid-Franse levenskunst symboliseert. Deze unieke wijn is van biodynamische wijnbouw, geteeld op grond die volledig bewerkt wordt met paard en muilezel. Mooi evenwichtige wijn, vettig en mineraal gebald!

La Quintinye Vermouth Royal

La Quintinye Vermouth Royal is geschikt als origineel aperitief of om de feestelijke avond voort te zetten. Door zijn warme haardvuursteen en cocktail van citrustonen en aromatische kruiden is deze vermouth perfect gecast voor het eindejaar.

G’Vine Nouaison: op basis van druiven

Wat onderscheidt deze Franse gin G’Vine van de 99% andere gins? De paradijselijke en verfijnde G’Vine is gestookt op basis van druivenalcohol, ragfijne druivenbloesem en 9 aromatische kruiden. Door zijn unieke samenstelling stimuleert deze gin uw creativiteit en feeststemming. Zijn smaak weerspiegelt de knowhow en passie van de distillateurs. Klaar om te feesten?