Coralville hotel & conferentiecentrum omgedoopt Hyatt Regency

Hyatt Hotels Corporation en Marcus® Hotels & Resorts, een nationaal erkende eigenaar en beheermaatschappij en divisie van The Marcus Corporation, kondigden de opening aan van het nieuw gevlagde Hyatt Regency Coralville Hotel & Conference Center. Het hotel is het eerste Hyatt Regency hotel in de staat Iowa.

Om gasten de verhoogde ervaring en voorzieningen te bieden waar het Hyatt Regency merk bekend om staat, zal het hotel, dat eigendom is van de stad Coralville, een gefaseerde renovatie ondergaan met opgefriste gastenkamers en een nieuw restaurant- en barconcept om zowel reizigers als lokale gasten aan te spreken.

Hyatt Regency Coralville Hotel & Conference Center ligt in het hart van de Iowa River Landing, een 180-acre grote gemengde ontwikkeling met winkels, kantoren, woningen en entertainment ruimten. Het ruime hotel ligt op slechts drie mijl van de Universiteit van Iowa, een top openbare universiteit in het land, en in de buurt van spannende attracties waaronder de Xtreme Arena, Kinnick Stadium, Carver Hawkeye Arena, Hancher Auditorium, het Iowa Children’s Museum en de Amana Koloniën.

Hyatt Regency Coralville Hotel & Conference Center beschikt over 286 gastenkamers en suites met marmeren baden en een schilderachtig uitzicht op de Iowa River. De geplande renovatie van het hotel omvat gerestylede kamers die passen bij het intuïtief ontworpen, moderne concept van het Hyatt Regency-merk dat comfortabele kamers creëert, compleet met regionaal geïnspireerde kunstwerken en residentiële functies zoals speciale werkruimten.

Het hotel is momenteel de thuisbasis van Edgewater Grille waar gasten kunnen genieten van ontbijtopties, lunchspecials en een gastvrije dinerervaring. De renovatie van het Hyatt Regency Coralville Hotel & Conference Center omvat een nieuw bar- en restaurantconcept dat gasten een plek biedt om samen te komen en te genieten van seizoensgebonden menu’s van lokale oorsprong.

Met ultramoderne flexibele vergader- en conferentieruimte, biedt de expositieruimte van het hotel de grootste vergaderruimte in de regio met een capaciteit van maximaal 3.000 personen. Verder zijn er twee elegante balzalen, 20 flexibele breakout-vergaderruimtes en een buitenterras. Alle ruimten voor evenementen bieden daglicht en een prachtig uitzicht op de waterpartijen en wandelpaden van het pand.

Gasten hebben rechtstreeks toegang tot de zes mijl lange wandelpaden, naast een privé promenade die rond een privévijver leidt voor extra ontspanning. Het hotel biedt ook een 24/7 volledig uitgerust fitnesscentrum en een verwarmd binnenzwembad en whirlpool sauna voor gasten om van te genieten tijdens hun verblijf.