Coredon Denemarken slaat vleugels uit

Eerste vakantievluchten dit weekend vertrokken … De afgelopen dagen waren memorabel voor Corendon Denemarken: vanaf de airports van Kopenhagen, Billund en Aalborg vertrokken de eerste Deense Corendonvluchten naar Antalya in Turkije. Corendon Denemarken werd eind vorig jaar gelanceerd en kent een vliegende start. Net als Belgen waren Denen lange tijd terughoudend wat betreft hun vakantie maar nu de meeste coronamaatregelen tot het verleden behoren, wordt er weer massaal geboekt. Corendon Denemarken biedt op dit moment vakanties aan naar Turkije, Griekenland, Spanje, Bulgarije en Curaçao. Achter de schermen wordt gewerkt aan nieuwe overzeese bestemmingen voor komende winter.

Vliegende start : Eind vorig jaar ging de website van Corendon Denemarken live: naast de Nederlandse en Belgische markt richt de reisorganisatie zich nu ook op reislustige Denen. Eind januari volgde een succesvolle marketingcampagne waarin de nieuwe tv-commercial centraal staat. En naast online zichtbaarheid was Corendon Denemarken in februari fysiek aanwezig op grootschalige vakantiebeurs FERIE FOR ALLE 2022.

Trots op lancering: “Ik ben er trots op hoe we onszelf als merk in korte tijd hebben neergezet in Denemarken. Zowel online, via de media als live tijdens de beurs, hebben we ons succesvol gepresenteerd aan de klant. De basis staat, er zijn al vele duizenden boekingen binnen, en van hieruit gaan we verder bouwen.  Corendon is sterk in het bieden van scherp geprijsde kwaliteitsvakanties, en het is mooi om te zien dat ook Deense klanten onze producten nu gaan omarmen”, aldus Deniz Jensen, Director van Corendon Denemarken.

Flexibiliteit door eigen luchtvaartmaatschappij: Momenteel kunnen de Denen bij Corendon vakanties boeken bij bijna 400 verschillende hotels en resorts in Turkije, Griekenland, Spanje, Bulgarije en Curaçao. Hiervan zijn in totaal acht hotels in eigendom van Corendon zelf waaronder twee op Curaçao. Jensen: “Omdat we een eigen luchtvaartmaatschappij hebben met meer keuze aan vluchtdagen, kun je jouw reisduur aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld 9 of 10 dagen op vakantie in plaats van de standaard 7, 14 of 21 dagen. Het geeft onze klanten meer flexibiliteit.“ Ook kunnen Denen bij de reisorganisatie vakanties boeken naar bestemmingen die niet gebruikelijk zijn op de Deense chartermarkt, zoals Ibiza en Curaçao.

Nieuw gezicht voor Denemarken: Voor de Deense reclame-uitingen zoals de tv-commercials, is ‘Charlotte’ het gezicht van de reisorganisatie in plaats van het Nederlands duo Cor en Don. Met een vriendelijke en betrouwbare uitstraling overtuigt zij de Deense klanten ervan om hun vakantie bij Corendon te boeken.